Quantcast

Αυτό είναι το τελευταίο teaser για το Game Of Thrones ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ

Με δύο τελευταία boost για την ανυπομονησία μας τελειώνει η καμπάνια του HBO για την τελευταία σεζόν του GoT

THE NERDSTREAM

3 Απριλίου 2019

Τα τελευταία (μάλλον, δηλαδή) υποκατάστατα πριν ξεκινήσει ο όλεθρος αποφάσισε να μας χορηγήσει το ΗΒΟ. Μιλάμε φυσικά για την όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones, εν αναμονή της οποίας η παραγωγός εταιρεία μας σπαμάρει βάσει σχεδίου εδώ και μήνες με φωτογραφίες, trailer, teaser, βαρυσήμαντες δηλώσεις και γενικά ό,τι μπορεί να κατεβάσει η ανελέητη φαντασία τους.

Για την ακρίβεια, εκεί που νομίζαμε ότι τελειώνει οριστικά η πλημμύρα λόγω της πρεμιέρας της τελευταίας σεζόν σε λιγότερο από δύο βδομάδες, το HBΟ επανέρχεται με (άλλο) ένα teaser και μία αφίσα, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους. Στο trailer βλέπουμε νέο υλικό, το οποίο περιλαμβάνει σκισμένα λάβαρα των Σταρκ, διάφορα άκυρα κατεστραμμένα πράγματα και κάτι που δείχνει να είναι κάμποσα τρανταχτά plot items παρατημένα στο χιόνι: Μεταξύ άλλων το χρυσό χέρι του Τζέιμ Λάνιστερ και τα σπαθιά της Άρια και του Τζον Σνόου.

Ταυτόχρονα, η αφίσα δείχνει κάμποσα πτώματα γνωστών χαρακτήρων μισοθαμμένα στο χιόνι να σχηματίζουν τον Σιδερένιο Θρόνο:

Δείτε το βίντεο:

Δεν πιστεύουμε πως το HBO σκότωσε μόνο του με spoiler τη νέα σεζόν (πριν καταφέρει και το κάνει αυτός ο ενοχλητικός φίλος που έχουμε όλοι), αλλά μπορούμε να πούμε πως ανυπομονούμε να φτάσει επιτέλους 14 Απριλίου να το επιβεβαιώσουμε από πρώτο χέρι.

Best of internet