Επιστρέφει μέσα στο 2019 το The Expanse, έναν χρόνο μετά το εξοργιστικό του κόψιμο

Προς το τέλος της χρονιάς μάλλον

THE NERDSTREAM

23 Ιανουαρίου 2019

Κατά καιρός έχουμε φάει μεγάλες πίκρες με κοψίματα σειρών, αγαπητές φίλες και φίλοι. Κάποιες φορές δεν αποδίδεται ποτέ δικαιοσύνη, όπως στην περίπτωση του Freaks and Geeks. Κάποιες φορές έρχεται η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη, όπως έγινε με το Firefly και θα γίνει με το Deadwood. Κάποιες φορές οι σειρές επιστρέφουν μετά από χρόνια αλλά δεν είναι πια το ίδιο, όπως με το Arrested Development. Κάποιες άλλες φορές, τέλος, η σωτηρία έρχεται άμεσα κι οι σειρές επιστρέφουν συντομότατα σε άλλο δίκτυο ή πλατφόρμα.

Αυτό έγινε φέτος με το Brooklyn Nine-Nine, για παράδειγμα, και το ίδιο συνέβη λίγο καιρό αργότερα, τον περασμένο Μάιο, με το The Expanse. Η υπέροχη sci-fi σειρά κόπηκε άδοξα από το Syfy έπειτα από τρεις σεζόν παρά τις αποθεωτικές κριτικές και την λατρεία του κόσμου. Λίγο αργότερα, όμως, σκάει η Amazon στο παιχνίδι και αγοράζει στα μπαμ τη σειρά, γιατί, ΟΚ, Amazon είναι. Μπορεί να αγοράσεις κι εσάς άμα θέλει, αγαπητοί αναγνώστες.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε το πλάνο της Amazon για το The Expanse, αλλά πλέον έχουμε μια σαφέστερη εικόνα. Απ’ ό,τι φαίνεται, η σειρά ετοιμάζεται να επιστρέψει προς το τέλος του 2019, ενώ στο μεταξύ και οι τρεις σεζόν του The Expanse θα είναι διαθέσιμες πλέον στο Amazon Prime Video, για πρώτη φορά σε Ultra HD. Γενικά, καλή φάση.

Βέβαια, για την ιστορία, τα έχουμε πλέον φουλ μαζεμένα με το Syfy, το οποίο έκοψε και το Channel Zero την περασμένη βδομάδα.

Best of internet