Quantcast

Το νέο teaser του Game of Thrones μας δίνει την ημερομηνία της πρεμιέρας και μας κολάζει ταυτόχρονα

Είμαστε που είμαστε κοντά στο φινάλε, μας σπαμάρουν και με teasers μέχρι να σκάσουμε

THE NERDSTREAM

13 Νοεμβρίου 2018

Είμαστε κοντά στο φινάλε του Game of Thrones και όπως γράφαμε πρόσφατα, το επίσημο σπαμάρισμα με κάθε είδους teaser υλικό μόλις τώρα αρχίζει. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες, το πάρτυ συνεχίζεται με το teaser που κυκλοφόρησε σήμερα το HBO, το οποίο μας επιβεβαιώνει ότι όλες οι ατελείωτες μάχες, σφαγές και ίντριγκες του Game of Thrones ήταν απλώς ο πρόλογος για την τελική, επική μάχη με τους White Walkers.

Στο teaser, το οποίο περιέχει μόνο παλιές ανακυκλωμένες σκηνές από τη σειρά, μαθαίνουμε επίσης κάτι άλλο, ακόμη πιο σημαντικό: Ότι η 8η σεζόν θα είναι κοντά μας τον Απρίλιο, κάτι που θα χαροποιήσει πολύ τους οπαδούς της σειράς που φοβόντουσαν πως θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Ιούλιο όπως έγινε πέρσι για την 7η σεζόν, αν και όλες οι προηγούμενες είχαν κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο ή το πολύ στα τέλη Μαρτίου.

Τέλος, το teaser έρχεται να λανσάρει το νέο hashtag #ForTheThrone, δίνοντας το δίχως άλλο άφθονη τροφή για σκέψη στους οπαδούς της σειράς. Δείτε το βίντεο:

Σε περίπτωση που έχετε ήδη αρχίσει να αγχώνεστε για το μέλλον της σειράς πάντως, αξίζει να σας θυμίσουμε ότι πρέπει να υπάρχουν αρκετά spin-off στα σκαριά ώστε να βλέπουμε δράκους και White Walkers μέχρι να ασπρίσουν τα μαλλιά μας.

See what we did there;

Best of internet