Quantcast

Έφτασαν οι πρώτες εικόνες από το φινάλε-μπιλμπάο του Game of Thrones

Το ΗΒΟ μας προετοιμάζει για μια ζόρικη χρονιά

THE NERDSTREAM

27 Αυγούστου 2018

Μέχρι τώρα, μας έχουν βομβαρδίσει με μισόλογα (αινιγματικά μεν, εξιταριστικά δε) για το πώς θα μοιάζει το φινάλε του Game of Thrones. Η Arya ανέβαζε ματωμένες φωτογραφίες, η Sansa προειδοποιεί για μακελελέ, ο Jaime μιλάει για έπος άνευ προηγουμένου. Και στο μεταξύ, μαθαίνουμε ότι η τελευταία μάχη της σειράς χρειάστηκε 2 μήνες να γυριστεί κι ότι ήδη το πρώτο spin-off είναι στα σκαριά.

ΟΚ, προφανώς όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι του promotion και οι συντελεστές της σειράς το χειρίζονται πολύ καλά, αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που μας έλειπε ήταν τα πρώτα επίσημα πλάνα από τον 8ο και τελευταίο κύκλο του Game of Thrones. Ε, αυτό άλλαξε χτες που το HBO έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο 100 δευτερολέπτων ώστε να τιζάρει όλες τις επερχόμενες σειρές του για το επόμενο διάστημα.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, λοιπόν, είδαμε και τις πρώτες (λιγοστές, δυστυχώς) εικόνες από το φινάλε της σειράς. Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί και αναμείνατε μέχρι το 2019 όπου θα φτάσει ο πιο πολυ-αναμενόμενος κύκλος τηλεοπτικής σειράς εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Best of internet