Quantcast

Το BoJack Horseman ανανεώθηκε για 6η σεζόν, μας είχε μείνει ακόμα λίγη καρδιά για ξερίζωμα

Ας τόλμαγαν να κάνουν κι αλλιώς βέβαια

THE NERDSTREAM

31 Οκτωβρίου 2018

ΟΚ, ντάξει, πραγματικά, περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Προφανώς και το Netflix ανανέωσε πανηγυρικά το BoJack Horseman για την 6η του σεζόν. Εδώ δίνει τρελά μπάτζετ σε άλλα κι άλλα πράματα, το BoJack θα έκοβε; Πόσο μάλλον μετά την 5 σεζόν, η οποία ήταν ένα από τα καλύτερα πράματα που έχουμε δει στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Ο προηγούμενος κύκλος, λοιπόν, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και γνώρισε μια αποθέωση άνευ προηγουμένου, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για το ενήλικο animation, για τις τηλεοπτικές σειρές εν γένει, αλλά κυρίως για τον ίδιο του τον εαυτό. Πράγματι, μετά απ’ αυτά που είδαμε στον 5ο κύκλο, είναι δύσκολο να φανταστούμε το πού θα μπορούσαν να το πάνε από εδώ και πέρα οι σεναριογράφοι της σειράς.

Βέβαια, συνεχίζουμε να έχουμε μια πικρή γεύση για το γεγονός ότι τα φετινά τηλεοπτικά βραβεία Emmy σνόμπαραν επιδεικτικά την σειρά του Raphael Bob-Waksberg, αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά, αυτοί χάνουν, κακό στον εαυτό τους κάνουν κλπ. Κατά τ’ άλλα, μην ξεχνάτε ότι πλέον μπορείτε να παίξετε Monopoly σε εκδοχή BoJack Horseman τις επερχόμενες κρύες νύχτες του χειμώνα που θα θέλετε κάτι να σας βοηθήσει να νιώσετε λίγο χειρότερα.

Best of internet