Quantcast

Παίξτε Monopoly με BoJack Horseman, δείτε τη ζωή σας να καταρρέει μπροστά στα μάτια σας

Ένα επιτραπέζιο για όλη την οικογένεια με την οποία δεν μιλιέστε καν

THE NERDSTREAM

27 Σεπτεμβρίου 2018

Ελπίζουμε, αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες, να έχετε δει την φρέσκια 5η σεζόν του BoJack Horseman. Ελπίζουμε να πονέσατε, όπως κι εμείς, κι ελπίζουμε επίσης να θελήσατε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι (εμείς είμαστε ήδη, δεν χρειάζεται). Κι ενώ λοιπόν ήδη έχουν αρχίσει οι χαρμάνες BoJack μόλις δύο βδομάδες μετά τη νέα σεζόν, η λύση στα προβλήματα σας είναι μία και είναι η εξής.

Θέλετε ένα επιτραπέζιο για game night με τους φίλους που δεν έχετε; Ψάχνετε ένα καλό δώρο για το ανιψάκι σας, με τους γονείς του οποίου θέλετε να αλληλοσφαχτείτε; Αναζητάτε ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια, η οποία είναι παντελώς απογοητευμένη με τις επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας; Ε, αν ναι, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πιο μακριά. Η Monopoly σε εκδοχή BoJack Horseman είναι εδώ για σας.

Αυτές τις μέρες πήρε το μάτι μας το γνωστό επιτραπέζιο σε custom BoJack έκδοση, με όλα τα πράγματα που αγαπήσαμε στη σειρά. Έχει μεθυσμένα μηνύματα από BoJack, αγχωμένα emails από Princess Carolyn, το D που λείπει από την πινακίδα του Hollywoo, το σκουφί του Todd και το λάπτοπ της Diane. Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε κάτι τέτοιο στον εαυτό σας, μη διστάσετε και τσεκάρετε τη σελίδα του παιχνιδιού στο USAopoly.

Best of internet