Quantcast

Ο τελευταίος κύκλος Game of Thrones θα είναι ένα απέραντο Red Wedding, σύμφωνα με την Σόφι Τέρνερ

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν βγει στη γύρα και μπριζώνουν κόσμο

THE NERDSTREAM

2 Ιουλίου 2018

Ναι, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones έχουν πάρει σβάρνα τα sites και τις εκπομπές ενόψει του φινάλε της σειράς και δίνουν ψίχουλα πλοκής μαζί με μεγάλες δόσης teasing, μιας και το νέο έτος πρόκειται να μας φέρει τον 8ο και τελευταίο κύκλο. Την περασμένη βδομάδα μίλησε ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, και τώρα έχουμε Σόφι Τέρνερ, δηλαδή τη Σάνσα του GoT.

Η Τέρνερ μίλησε με το Gold Derby πριν κάμποσο καιρό βέβαια, δίνοντας μια online video συνέντευξη, αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο τώρα έκανε την ειδησεογραφική της γύρα, ίσως γιατί οι πληροφορίες για τον φινάλε της σειράς του ΗΒΟ αποκτούν όλο και μεγαλύτερο αξία όσο περνάει ο καιρός. Σύμφωνα με την ίδια, λοιπόν, θα δούμε πολύ κόσμο να συνασπίζεται για να αντιμετωπίσει την επικείμενη απειλή.

Και βέβαια, επιβεβαιώνει αυτό που ήδη υποψιαζόταν όλος ο κόσμος: ότι η 8η σεζόν θα είναι η πιο αιματηρή και η πιο θανατηφόρα απ’ όλες τις προηγούμενες μαζί, προσθέτοντας φυσικά ότι καλό θα ήταν να προετοιμαστούμε για συναισθηματικό μαρτύριο. Δείτε ολόκληρη την, γυρισμένα από κάμερα-πατάτα, συνέντευξη εδώ:

Εντωμεταξύ, υπενθυμίζουμε ότι το 2019 θα δούμε την Σόφι Τέρνερ όχι μόνο ως Σάνσα Σταρκ, αλλά και ως Τζιν Γκρέι στο επερχόμενο Dark Phoenix του X-Men franchise, το οποίο ελπίζουμε επιτέλους να είναι αντάξιο του saga όπως το έχουμε γνωρίσει σε κόμιξ και καρτούν.

Best of internet