Quantcast

O Χιου Λώρι θα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά του Catch-22 από τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Το λογοτεχνικό αριστούργημα του Τζόζεφ Χέλερ έρχεται επί της οθόνης από το Hulu

THE NERDSTREAM

4 Απριλίου 2018

Υπέροχα τα νέα για τους φίλους της καλής λογοτεχνία, της καλής τηλεόρασης και του καλού Χιου Λώρι. Η streaming υπηρεσία Hulu (αυτή που μας χάρισε το The Handmaid’s Tale δηλαδή) είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται να μεταφέρει στην οθόνη το υπερ-κλασικό και υπερ-απολαυστικό αντι-πολεμικό σουρεαλιστικό μυθιστόρημα Catch-22 του Τζόζεφ Χέλερ σ’ όλη του την παραληρηματική μεγαλοπρέπεια, μετατρέποντάς το σε μια μίνι-σειρά με σκηνοθέτη τον Τζορτζ Κλούνεϊ και σεναριογράφους τους Luke Davies και David Michôd.

Τα νέα όμως γίνονται ακόμα πιο υπέροχα, αγαπητοί φίλοι και φίλες, αφού μαθαίνουμε ότι δίπλα στον Κλούνεϊ θα πρωταγωνιστήσει ο αγαπημένος μας Χιου Λώρι, τον οποίο λατρέψαμε επανειλημμένα μέσα από το κωμικό ντουέτο του με τον Στίβεν Φράι, το απέθαντο Blackadder και φυσικά το House. Ο Λώρι, λοιπόν, θα είναι ένας από τους χαρακτήρες της νέας σειράς, επανερχόμενος στο Hulu μετά την ακύρωση του Chance που ανακοινώθηκε στις αρχές της χρονιάς.

Για την ιστορία, να επισημάνουμε ότι το Catch-22 έχει μεταφερθεί επίσης εξαιρετικά στο σινεμά το 1970 από τον Μάικ Νίκολς με τον Άλαν Άρκιν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Best of internet