Quantcast

Τις ανθρώπινες αντοχές τεστάρει το Big Bang Theory, ετοιμάζεται για 13η σεζόν

Σου είπαν ότι τελειώνει. Σου είπαν ψέματα. Τιμώρησέ τους.

THE NERDSTREAM

6 Αυγούστου 2018

Κι όμως, ναι, έχουν περάσει 11 ολόκληρα χρόνια από το μακρινό και αθώο 2007, όταν το The Big Bang Theory έκανε την πρεμιέρα του στο CBS και υποσχέθηκε να γίνει το πιο mainstream sitcom στην μετά-Friends αμερικάνικη τηλεοπτική εποχή. ΟΚ, για κάποιους τα κατάφερε, για κάποιους όχι, σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι – δεν κρίνουμε, όλα καλά.

Αλλά έχουν περάσει 11 χρόνια διάολε, το Big Bang Theory έχει γίνει ανυπόφορο (σύμφωνα με κάποιους γενναίους που το είδαν, εμείς δεν είμαστε τόσο δυνατοί χαρακτήρες) αλλά για κάποιον μυστηριώδη λόγο συνεχίζει να θερίζει στις τηλεθεάσεις, οδηγώντας και σε ένα spinoff πέρυσι με τον τίτλο Young Sheldon, το οποίο δεν έχουμε δει καν σε trailer γιατί, ΟΚ, υπάρχουν και κάποια όρια.

Φέτος λοιπόν, καθώς η 11η σεζόν όδευε προς το τέλος της, άρχισαν να εμφανίζονται όλο και περισσότερα δημοσιεύματα που προφήτευαν πως ο 12ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος της σειράς. Κι αυτό ήταν κάτι στο οποίο συμφωνούσαν τόσο ο showrunner Steve Holland, όσο και το πρωταγωνιστικό καστ του Big Bang Theory.

Απ’ ό,τι φαίνεται, παπάρια φίλοι και φίλες – για να το θέσουμε δημοσιογραφικά. Τις προηγούμενες μέρες η επικεφαλής του CBS Entertainment, Kelly Kahl, ανακοίνωσε πως η 12η σεζόν της σειράς μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία της, καθώς διεξάγονται ήδη προκαταρκτικές συζητήσεις για άλλη μία, από κοινού με την Warner Bros που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του Big Bang Theory.

Δεν θα σχολιάσουμε κάτι παραπάνω για το εν λόγω άρμεγμα. Παραθέτουμε ενδεικτικά την αντίδραση του συνδημιουργού της σειράς, Bill Prady, όταν κυκλοφόρησαν τα νέα:

Best of internet