Quantcast

H επόμενη σεζόν του Big Bang Theory μάλλον θα είναι και η τελευταία του

Όπως όλα δείχνουν όμως το Young Sheldon θα συνεχιστεί μέχρι να γεράσουμε

Χρήστος Πρόεδρος

10 Ιανουαρίου 2018

Kάπου κοντά φαίνεται να βρίσκεται το οριστικό τέλος στην κωμική σειρά Big Bang Theory, η οποία προς το παρόν και για κάποιο λόγο που θα γνωρίζουν οι φανς, συνεχίζεται ακόμα. Η παρέα των κοινωνικά αδέξιων geeks φαίνεται ότι θα συνεχίσει να εμφανίζεται στις οθόνες και για την 12η σεζόν, η οποία όμως, όπως όλα δείχνουν πρόκειται να είναι η τελευταία.

Αυτή τη στιγμή η σειρά διανύει τον 11ο κύκλο της, αφού ανανέωσε πέρυσι το συμβόλαιο με το CBS για άλλες δύο σεζόν. Ωστόσο ο ηθοποιός Τζόνι Γκαλέκι που υποδύεται τον Λέοναρντ δήλωσε σε συνέντευξη τύπου το Σάββατο ότι «Το μόνο που έχουμε συζητήσει με το συνεργείο σχετικά με το τέλος της σειράς, είναι ότι θα λυπηθούμε όλοι πολύ όταν έρθει εκείνη η μέρα». Στη συνέχεια όμως ο Γκαλέκι ανέφερε ότι μάλλον όλοι θα είναι οκ με το να κλείσει μια για πάντα η σειρά μετά από 12 γεμάτους κύκλους:

«Νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο όπου όλοι αισθανόμαστε πολύ άνετα με τις 12 σεζόν, πως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε σπίτι μας, να δούμε τις οικογένειές μας».

Και αν το Big Bang Theory τελειώσει πράγματι του χρόνου, αυτό δεν προβλέπεται να συμβεί για το Young Sheldon, η spin-off σειρά του Big Bang Theory που δείχνει τον Sheldon ως παιδάκι και δίνει στο CBS ένα τρόπο να συνεχίζει να βγάζει λεφτά από το κοινό του Big Bang Theory, ακόμα και αν η σειρά τελειώσει. Μάλιστα το Young Sheldon ήταν η πιο επιτυχημένη νέα κωμική σειρά και γι’ αυτό ανανέωσε το συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά με το CBS.

 

Best of internet