Quantcast

Ούτε ο Εντ Χάρις έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στον δεύτερο κύκλο Westworld

Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλάει για την σειρά του HBO και όχι μόνο

THE NERDSTREAM

18 Ιουνίου 2018

Δεν ξέρουμε αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά ο δεύτερος κύκλος Westworld κοντεύει να τελειώσει κιόλας. Χτες προβλήθηκε το 9ο επεισόδιο της σειράς του ΗΒΟ και την επόμενη βδομάδα η νέα σεζόν ολοκληρώνεται με το 10ο και τελευταίο. Το ερώτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο η σειρά των Jonathan Nolan και Lisa Joy θα ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο και θα ξεδιαλύνει λίγο το μπάχαλο με 1.452 ανοιχτά μέτωπα της πλοκής και του συνεχούς μπρος-πίσω στον χρόνο.

Στο μεταξύ το τηλεοπτικό δίκτυο προχώρησε ήδη σε ανανέωση του Westworld για τρίτη σεζόν από τον Μάιο που μας πέρασε, ποντάροντας πως το sci-fi western θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα του ΗΒΟ τώρα που τελειώνει το Game of Thrones και όλοι θα ψάχνουν τον τηλεοπτικό blocbuster αντικαταστάτη του.

Χτες λοιπόν, διαβάσαμε μια ιδιαιτέρως απολαυστική συνέντευξη του υπέροχου Εντ Χάρις, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Westworld ως Man in Black ή ως Γουίλιαμ, αν προτιμάτε. Ο 67χρονος ηθοποιός, που στα 40 χρόνια καριέρας του μας έχει χαρίσει αξέχαστους ρόλους σε ταινίες σαν τα The Truman Show, The Hours, Pollock, The Right Stuff, Glengarry Glen Ross και αμέτρητες άλλες, μίλησε με το Vulture και εκτός των άλλων σχολίασε την πορεία της σειράς σ’ αυτόν το δεύτερο κύκλο.

Αρχικά, ο Χάρις μιλάει για τη νέα εμπειρία του να δουλεύει ως μέλος του σταθερού καστ μιας τηλεοπτικής σειράς, ενώ παράλληλα μας λέει πως οι σεναριογράφοι της σειράς δεν αποκαλύπτουν τα στοιχεία της πλοκής ούτε στους ηθοποιούς που υποδύονται τους κεντρικούς χαρακτήρες. Και φυσικά, παραδέχεται πως το να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να καταλάβει τι συμβαίνει στον δεύτερο κύκλο, ε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Α ναι, και κοντά σ’ όλα τα υπόλοιπα μας λέει κι ότι η αγαπημένη του σειρά αυτόν τον καιρό είναι το Atlanta του Donald Glover. Κι εμάς το ίδιο κύριε Εντ Χάρις, κι εμάς το ίδιο.

Best of internet