Quantcast

Επιτέλους έρχεται η 4η σεζόν Better Call Saul, μην κανονίσετε τίποτα τον Αύγουστο

Κι έφτασαν οι πρώτες εικόνες από την επιστροφή της σειράς

THE NERDSTREAM

1 Ιουνίου 2018

Είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε λίγο για το Better Call Saul είναι η αλήθεια. Η αργοπορία για την επιστροφή της σειράς είχε γίνει αξιοσημείωτη. Τα προηγούμενα χρόνια, οι δύο πρώτες σεζόν του αγαπημένου spinoff του Breaking Bad είχαν κάνει την πρεμιέρα του τον Φεβρουάριο. Πέρσι όμως, η σειρά ξεκίνησε Απρίλιο, μετά από καθυστερήσεις πάλι, ενώ η παραγωγή για την 4η σεζόν δεν ξεκίνησε παρά μόνο φέτος τον Ιανουάριο – όπως μας είχε ενημερώσει από το Twitter o σεναριογράφος και των δύο σειρών, Peter Gould:

Καθώς τον περασμένο Μάρτιο ο αξιαγάπητος δικηγορίσκος Jimmy McGill/Saul Goodman ήρθε επιτέλους στο Netflix να μας ρίξει σ’ ένα τίμιο επαναληπτικό bingewatching, η όρεξή μας είχε ανοίξει αρκετά για την επιστροφή της σειράς αλλά το τηλεοπτικό δίκτυο AMC δεν είχε δώσει ακόμα την ημερομηνία της πρεμιέρας. Όλα αυτά αλλάξανε χτες αγαπητοί φίλοι και φίλες. Το AMC ανακοίνωσε ότι το Better Call Saul επιστρέφει τελικά στις 6 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια. Μαζί με την ανακοίνωση της πρεμιέρας, έδωσαν στη δημοσιότητα και τις πρώτες εικόνες από τον νέο κύκλο:

Παράλληλα, κι εδώ ακολουθούν μερικά spoilers αν δεν έχετε δει την τρίτη σεζόν, το AMC επιβεβαίωσε ότι το περσινό φλογερό φινάλε οδήγησε τελικά στον θάνατο του Chuck, αδερφού του Jimmy. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του δικτύου, ο θάνατος του Chuck είναι γεγονός καταλύτης στην μετατροπή του Jimmy McGill σε Saul Goodman. Με λίγα λόγια, αρχίζουν σιγά-σιγά να γεφυρώνονται τα χρονικά κενά μεταξύ Better Call Saul και Breaking Bad

Best of internet