Quantcast

Η 3η σεζόν του Better Call Saul έσκασε στο Netflix αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πότε έρχεται η επόμενη

Μάλλον θα πάει προς το τέλος του 2018

THE NERDSTREAM

28 Μαρτίου 2018

Ξέρουμε ότι αγαπάτε παντοτινά το Breaking Bad. Και ξέρουμε ότι αγαπάτε εξίσου το spinoff-prequel του, Better Call Saul. Καλά κάνετε, θα προσθέσουμε, γιατί είναι εθιστικό τόσο το ίδιο όσο και ο Bob Odenkirk. H τρίτη σεζόν του Better Call Saul, λοιπόν, προβλήθηκε από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017 από το AMC και τώρα ο αξιαγάπητος δικηγορίσκος Jimmy McGill/Saul Goodman ήρθε επιτέλους στο Netflix να μας ρίξει σ’ ένα τίμιο επαναληπτικό bingewatching.

Φυσικά, το εντυπωσιακό με το Better Call Saul είναι ότι σπάνια βλέπουμε ένα spinoff να πλησιάζει τόσο πολύ σε ποιότητα την αρχική σειρά απ’ την οποία προήλθε. Παρ’ όλα αυτά, ο Saul καταφέρνει να σταθεί ιδιαίτερα επάξια απέναντι στον προκάτοχό του, Breaking Bad, οπότε περιμένουμε με αγωνία τον 4ο κύκλο, για τον οποίο ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan έχει δηλώσει πως τα πράγματα θα είναι πιο σκοτεινά.

Κι εδώ είναι που τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται λιγάκι. Λίγο μετά το τέλος του 3ου κύκλου τον περασμένο Ιούνιο, το Better Call Saul ανανεώθηκε τάχιστα για 4η σεζόν, η οποία επρόκειτο να προβληθεί μέσα στο 2018. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, η παραγωγή του νέου κύκλου καθυστέρησε αρκετά, οπότε ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας ημερομηνίες. Οι φήμες, τουλάχιστον, μιλάνε μέχρι στιγμής για Σεπτέμβριο – κι ελπίζουμε να μην πάει μακρύτερα.

Best of internet