Quantcast

Η νέα live-action τηλεοπτική σειρά Star Wars θα έχει δημιουργό τον Jon Favreau

Και σενάριο θα γράψει και παραγωγή θα κάνει

THE NERDSTREAM

9 Μαρτίου 2018

Τα Star Wars νέα συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό, κι απ’ ό,τι φαίνεται το άμεσο και μακρινό μέλλον μας θα συνεχίσει να είναι γεμάτο με ταινίες και σειρές του αγαπημένου franchise. Το τελευταίο σ’ αυτά τα νέα είναι ότι η επερχόμενη live-action τηλεοπτική σειρά Star Wars που ετοιμάζει η Disney για την καινούρια της direct-to-consumer streaming πλατφόρμα θα έχει τον Jon Favreau σε ρόλο παραγωγού και σεναριογράφου. Με λίγα λόγια, θα το πάρει ψιλο-πάνω του ο άνθρωπος.

Φυσικά, ο Favreau δεν είναι καθόλου ξένος προς το franchise του Star Wars, αφού έχει παίξει ρόλους τόσο στην animated σειρά Star Wars: The Clone Wars όσο και στο επερχόμενο Solo: A Star Wars Story. Κυρίως, όμως, δεν είναι καθόλου ξένος προς την Disney, μιας και ήταν ο άνθρωπος που έβαλε μπροστά τις μηχανές για το αχανές κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως σκηνοθέτης του πρώτου Iron Man το 2008 (επιστρέφοντας δύο χρόνια αργότερα με το Iron Man 2) και αργότερα ήταν παραγωγός στο πρώτο Avengers.

Παράλληλα, έχει αναλάβει μάλλον και την live-action αναγέννηση των ταινιών Disney, αφού σκηνοθέτησε το The Jungle Book του 2016 και επιστρέφει του χρόνου με το The Lion King. Για να πούμε την αλήθεια πάντως, εμείς θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας για το Swingers και τον guest ρόλο του στα Φιλαράκια.

Best of internet