Quantcast

Game of Thrones: Φωτογραφίες για το επόμενο επεισόδιο και ένα βίντεο 12 λεπτών με spoilers (που δεν είδαμε)

Άμα είστε από αυτούς που απλά θέλουν να μάθουν τι θα γίνει, σήμερα είναι η μέρα σας

THE NEWSROOM

28 Ιουλίου 2017

Yπάρχουν δύο κατηγορίες φανατικών μιας σειράς, ειδικά για τις σειρές που βασίζονται πολύ στα cliffhanger και τις απότομες αλλαγές στην πλοκή όπως το Game of Thrones. Υπάρχουν οι άνθρωποι που θέλουν να αντιμετωπίσουν με ένα δίκαννο όσους κάνουν spoilers και υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν τους νοιάζει τίποτε και θέλουν να μάθουν την εξέλιξη της αγαπημένης τους σειράς ακόμη κι από ιερογλυφικά.

Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία και αγαπάτε το σίριαλ με τους δράκους, τότε δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για σας από τη σημερινή. Ένας ορυμαγδός πληροφορίας από το 6ο επεισόδιο της 7ης σεζόν έχει διαρρεύσει στο twitter και κάποιοι καλοί καμμένοι άνθρωποι φρόντισαν να τις συγκεντρώσουν για σας σε ένα βίντεο 12 λεπτών που αποκαλύπτει άπειρα πράγματα.

Αν δε σας αρέσουν τα spoilers και το δείτε το καταλαβαίνετε ότι έχετε πρόβλημα έτσι; Πάρτε τα μέτρα σας:

Επίσης, χτες η HBO δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή, δηλαδή το τρίτο. Εδώ θα πάρετε μια γεύση από τις καυτές εξελίξεις που έρχονται, μεταξύ άλλων από τη συνάντηση Τζον Σνόου – Ντενέρις στο κάστρο Ντράγκονστοουν.

Μια συνάντηση η οποία έχει άπειρους τρόπους για να στραβώσει:

Υπάρχει επίσης και μια εικόνα της Μελισάντρ και του Βάρις.

Και μια του Γκρέι Γουόρμ.

Για να δούμε τι θα γίνει αυτή τη φορά.

 

 

 

 

Best of internet