Quantcast

Περαιτέρω αποδείξεις ότι ο Βurial στην πραγματικότητα είναι ο Τάκο [Photo]

Η σημερινή viral selfie του διάσημου παραγωγού που αποδεικνύει μεταξύ άλλων ότι εκτός από dubstep είναι και μπασκετμπολίστας

Eris Priestley

31 Ιανουαρίου 2014

Σταθερά έτοιμη να πανζουρλιστεί η παγκόσμια μουσική κοινότητα στο διαδίκτυο – αυτή τη φορά με μια φωτογραφία του διάσημου μουσικού παραγωγού William Emmanuel Bevan, κατά κόσμον Burial, φιλοξενούμενης στον πιο επίσημο χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενηθεί, δηλαδή στο official site της Hyperdub Records.

Με την κίνησή του αυτή ο Will χαράσσει πλέον μια νέα πορεία στην μουσική του καριέρα καθώς αποκαλύπτει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την προσωπική του ταυτότητα, για δεύτερη φορά μετά την αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία του τον Αύγουστο του 2008 να φανερώσει το πραγματικό του όνομα και να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του στο MySpace για να αποδεχτεί την υποψηφιότητα του για το βραβείο Mercury (μια ιστορία που έχει ήδη καταγραφεί στα μεγαλύτερα fail της μουσικής βιομηχανίας για την τελευταία δεκαετία καθώς το βραβείο τελικά δεν κέρδισε ο ίδιος αλλά οι Elbow, lol).

Την φωτογραφία του στo site της Hyperdub, που παρέμενε ανενεργό για αρκετές ώρες λόγω της τεράστιας επισκεψιμότητας, συνοδεύει ένα γλυκαναλάτο προσωπικό μήνυμα προς όλους τους fans του όπου ο ίδιος ζητάει συγγνώμη για τυχόν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία νέου υλικού λόγω δεσμεύσεων με την εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού Dark Souls 2.

Είναι λοιπόν κάπως ξεκάθαρο ότι ο Burial, που μετά και την τελευταία του μουσική κυκλοφορία πριν ένα μήνα, δείχνει να μη μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού παρά δημοσιεύοντας selfies του. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πτοεί τους fans του που ενδεχομένως να μην έχουν δει άσπρη μέρα στις δουλειές του από… τον Νοέμβριο του 2007, καθώς εμείς σήμερα σας αποκαλύπτουμε την αληθινά ενδιαφέρουσα πτυχή της όλης ιστορίας.

Ο Burial, παρά τις όποιες φημολογίες ότι είναι ένα ghost ψευδώνυμο που κρύβει την μουσική ιδιοφυΐα του Aphex Twin, του Four Tet ή ακόμα και του Fatboy Slim, στην πραγματικότητα δεν είναι άλλος από τον underground εγχώριο αστέρα της ραπ (και μπασκετικής) σκηνής από την Θεσσαλονίκη: Τάκο. Ναι, είναι αλήθεια.

Πηγές: Hyperdub, Το σεμι-οφφισιαλ φανκλαμπ του Τάκο – Τάκο Φανκλαμπ

Best of internet