Quantcast

Η Jenna Jameson επιστρατεύει το 4chan για την αναζήτηση πρώην συνεργάτη της (NSFW)

… με αντάλλαγμα γυμνόστηθες φωτός της

danaouki-hime

8 Ιανουαρίου 2014

Η πορνοστάρ Jenna Jameson πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο 4chan ζητώντας βοήθεια για να εντοπίσει έναν πρώην βοηθό της που είχε πειράξει τους λογαριασμούς της στα social media. Η Jameson ζήτησε από το διαβόητο “imageboard” /b/ του 4chan που είναι γνωστό για τις επιδρομές του, το στήσιμο ψηφοφοριών και την αναζήτηση ιντερνετικής δικαιοσύνης να βρει το βοηθό που μπήκε στους λογαριασμούς της και έσβησε τις φωτογραφίες της.

Παρά την τάση του /b/ να πιστεύουν ό,τι διαβάζουν, η κοινότητα υπέβαλε την 39-χρονη σε κάποιες δοκιμασίες πριν την βοηθήσουν. Το /b/ της ζήτησε να κάνει τα δημοφιλή “Tits or GTFO (“get the f**k out”)” και το “βάλε ένα παπούτσι στο κεφάλι σου” memes για να αποδείξει ότι ήταν ειλικρινής. Της ζήτησαν επίσης να κρατήσει ένα σκουρόχρωμο παπούτσι στο δεξί της χέρι. Η Jameson ικανοποίησε όλες τις απαιτήσεις τους.


 

 

Αφού έγινε η εξακρίβωση λοιπόν το /b/ έπιασε δουλειά. Εντόπισαν γρήγορα τη διεύθυνση του πρώην βοηθού, τα τελευταία τέσσερα ψηφία του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης του και την πιστωτική του ικανότητα.

Η Jameson ήταν πολύ ικανοποιημένη. (για να δείτε όλες τις μη λογοκριμένες και άκρως προκλητικές εικόνες που ανέβασε στο /b/, επισκεφτείτε αυτό το άλμπουμ στο Imgur.)

Όλες αυτές οι διαδράσεις με το /b/ επιβεβαιώθηκαν από έναν άντρα ονόματι Christian Feliz (@dirtmonst3r), για τον οποίο η Jameson έχει τουιτάρει πολλές φορές στο παρελθόν.

Η Jameson που έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 160 ταινίες πορνό, αποσύρθηκε από την πορνογραφία το 2008 για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Από τότε η Jameson είχε κάποια οικονομικά προβλήματα που την ανάγκασαν να πουλήσει την έπαυλη της στο Χόλιγουντ τον Οκτώβρη. Τον ίδιο μήνα ένα βίντεο της στο “Good Day New York” έγινε viral γιατί, όπως το έθεσε το Gawker, η Jenna ήταν μια “f**king disaster.” Το Νοέμβρη η Jameson ανακοίνωσε πως θα επέστρεφε στο πορνό για να ταΐσει τα παιδιά της.

sauce

Best of internet