Quantcast

Η Βίκυ Καγιά πάει στο Φεστιβάλ Βενετίας, της ζητάνε με τρόπο να φύγει από το κόκκινο χαλί

Η πρώτη διάκριση για την χώρα μας στην φετινή Μπιενάλε

THE NERDSTREAM

2 Σεπτεμβρίου 2023

Μπορεί από την φετινή Μπιενάλε να λείπουν οι χολιγουντιανοί stars φίλες και φίλοι, όπως έχουμε εξηγήσει αναλυτικότατα αυτές τις μέρες, και γι’ αυτό ακριβώς έσπευσαν στο Φεστιβάλ Βενετίας οι Έλληνες celebrities ώστε να σώσουν την παρτίδα και να κάνουν νταβαντούρι.

Και δεν μιλάμε προφανώς για τον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος είχε μια αποθεωτική πρεμιέρα χτες με το Poor Things, αλλά για την Βίκυ Καγιά που βρέθηκε στην Βενετία για να παρακολουθήσει την προβολή της ταινίας Ferrari του Michael Mann, αλλά κυρίως για να φορέσει Giorgio Armani ως ambassador του brand (κλασική σινεφίλ).

Η ίδια η Καγιά λοιπόν, η οποία (για να μάθετε να είστε haters) σύντομα θα πρωταγωνιστήσει στο Πολύδροσο του Αλέξανδρου Βούλγαρη, ανέβασε χτες στο Instagram της ένα βίντεο με την ίδια στο κόκκινο χαλί της Μπιενάλε. Η σημαντική λεπτομέρεια είναι βέβαια ότι βλέπουμε τον υπεύθυνο κίνησης μοντέλων στο κόκκινο χαλί (εικάζουμε πως αυτή είναι η δουλειά του) να θεωρεί ότι η Ελληνίδα star το έχει παρακάνει και να της λέει να φύγει για να περάσουν κι οι υπόλοιποι.

Δείτε παρακάτω το σύντομο βίντεο, το οποίο από μόνο του είναι πιο POETIC CINEMA από τις μισές ταινίες που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο φεστιβάλ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Best of internet