Quantcast

Πονεμένοι ομοφοβικοί κάνουν review-bombing στο τρίτο επεισόδιο του The Last of Us σε όλο το ίντερνετ

Κι ο αρχηγός τους, Ben Shapiro, επιχειρεί μια ψύχραιμη κριτική της πλοκής

THE NERDSTREAM

3 Φεβρουαρίου 2023

Κάποιοι δυσκολεύτηκαν να αντέξουν το θέαμα δύο ενήλικων ανδρών να βρίσκονται σε συναινετική ερωτική σχέση μεταξύ τους, φίλες και φίλοι, οπότε αναγκάστηκαν να διοχετεύσουν τον πόνο τους για το τρίτο επεισόδιο του The Last of Us στην γνωστή πρακτική του review-bombing.

Αναφερόμαστε φυσικά στο επεισόδιο Long Long Time που αφηγείται την ιστορία των Bill και Frank, και το οποίο έλαβε αποθεωτικές κριτικές από σχεδόν το σύνολο του παγκόσμιου ίντερνετ. Και λέμε σχεδόν γιατί πράγματι, κάμποσοι πονεμένοι ομοφοβικοί έσπευσαν στα sites τύπου IMDb και Metacritic ώστε να βομβαρδίσουν το επεισόδιο με βαθμολογίες 0 και 1.

Πρόκειται φυσικά για με πολυδοκιμασμένη τακτική όταν υπάρχουν εξω-καλλιτεχνικές διαφωνίες με το περιεχόμενο ενός έργου, όπως έγινε άλλωστε και στην περίπτωση του Adults in the Room του Κώστα Γαβρά για τον Γιάνη Βαρουφάκη, αν θυμάστε.

Να λοιπόν πώς μοιάζει αυτή τη στιγμή η βαθμολογία του επεισοδίου στο IMDb:

Και αντίστοιχα στο Metacritic:

Κάποιοι βέβαια, όπως ο αρχηγός των πονεμένων Ben Shapiro, είναι πιο αλεπουδιάρηδες και μασκαρεύουν την ομοφοβία τους ως δήθεν ψύχραιμη κριτική για το περιεχόμενο του επεισοδίου:

Best of internet