Quantcast

ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΜΛΚ AEMOND: Τα 10 καλύτερα memes για το αερο-φιάσκο στο φινάλε του House of the Dragon

Spoiler alert, προφανώς

THE NERDSTREAM

27 Οκτωβρίου 2022

Αυτό ήταν φίλες και φίλοι, το House of the Dragon τελείωσε και τώρα θα χρειαστεί να περιμένουμε πάνω από έναν χρόνο για να δούμε την δεύτερη σεζόν. Στην αρχή δεν το είχαμε πάρει με τόσο καλό μάτι, και πράγματι σε μεγάλο βαθμό ανακυκλώνει χαρακτήρες και δυναμικές από το Game of Thrones, αλλά σταδιακά άρχισε να γίνει όλο και πιο διασκεδαστικό (και πώς να μην άλλωστε με τόσο μελόδραμα και ξεκοίλιασμα) και μέχρι να τελειώσει η σεζόν ήμασταν πλέον hooked.

Στο φινάλε που κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή λοιπόν, και το οποίο είχε ληκάρει από το HBO λίγες μέρες νωρίτερα, μας περίμενε ένα χιτσκοκικό γκρανγκινιολικό φινάλε στο οποίο ο αχάμπαρος Aemond κάνει χοντρή μαλακία. Δεν θα πούμε τι χοντρή μαλακία ακριβώς, όσοι το είδατε ξέρετε προφανώς. Αλλά γενικά άμα θέλετε να αποφύγετε spoilers τότε μην συνεχίσετε παρακάτω. Ο μονόφθαλμος Targaryen bully λοιπόν νόμιζε ότι μπορεί να χειριστεί καλύτερα τον δράκο του, αλλά τελικά τον πήρε και τον σήκωσε με αποτέλεσμα ένα αιματηρό αεροφιάσκο που θα οδηγήσει σε βέβαιο μπιλμπάο στην αρχή του επόμενου κύκλου.

Η γκάφα του Aemond λοιπόν, πέρα από το να οδηγήσει στον θάνατο έναν αθώο δράκο κι ένα ανυποψίαστο τσιρικαπί, γέννησε πολλά memes στον μαγικό κόσμο των ίντερνετς – και το δικό μας γκρουπ, το ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ, βρέθηκε στην καρδιά των εξελίξεων. Για να μην τα πολυλογούμε, μαζέψαμε παρακάτω 10 memes για τον Aemond και την φάση του. Τα λέμε ξανά του χρόνου με περισσότερη προσοχή και πιο υπεύθυνη οδήγηση.

 

Best of internet