Quantcast

Πραγματικές Mad Max καταστάσεις ζούσαν μεταξύ τους ο Tom Hardy κι η Charlize Theron στα γυρίσματα του Fury Road

Ας πούμε ότι δεν συμπαθούσαν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλο, για να το θέσουμε κομψά

THE NERDSTREAM

24 Φεβρουαρίου 2022

Θυμάστε αυτήν την αίσθηση ασταμάτητης έντασης και τσίτας που νιώθατε βλέποντας το Mad Max: Fury Road, γνωστού επίσης ως καλύτερη ταινία της δεκαετίας; Αν ναι, τότε ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε πως γι’ αυτές τις τσίτες δεν ευθύνεται μόνο η αναμφίβολη μαεστρία του George Miller, αλλά κι οι πραγματικές τσίτες που βάραγε το πρωταγωνιστικό καστ κατά τα γυρίσματα της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο βιβλίο Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road του Kyle Buchanan περιγράφει τις έντονες στιγμές που έζησε το συνεργείο της ταινίας στα γυρίσματα στην έρημο της Ναμίμπια, ανάμεσα στις οποίες κεντρική ήταν η κόντρα της Charlize Theron με τον Tom Hardy, κι ειδικότερα η επιθετική συμπεριφορά του τελευταίου όπως καταγράφεται στις σελίδες του βιβλίου.

Σύμφωνα με τις συνεντεύξεις που έδωσαν στον Buchanan μέλη του συνεργείου, ο αντι-επαγγελματισμός του Hardy οδήγησε σε έκρηξη θυμού από την πλευρά της Theron, κάτι που έκανε τον πρώτο επιθετικό και την δεύτερη να ζητήσει προστασία από την παραγωγή. Μια από τις αφηγήσεις λέει πως ο Hardy έφτανε πάντα με τεράστια καθυστέρηση στο γύρισμα μόνο και μόνο για να εκνευρίσει την Theron που ήταν πάντα στην ώρα της.

Πέρα από τα διάφορα σκηνικά μανούρας που περιγράφονται στο βιβλίο, πάντως, τόσο ο Hardy όσο και η Theron εμφανίζονται μετανιωμένοι για τον τσακωμό τους, αποδίδοντας τις αιτίες του στις δύσκολες συνθήκες παραγωγής του Fury Road και την γενικότερη αβεβαιότητα και ένταση που επικρατούσε στα γυρίσματα. Η Theron σημειώνει ότι θα ήταν χρήσιμη μια γυναίκα παραγωγός ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση, ενώ ο Hardy παραδέχεται πως η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη.

Τι να πούμε, ελπίζουμε στην solo ταινία της Furiosa τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Best of internet