Quantcast

Ο Ηρακλής Kevin Sorbo διαδίδει θεωρίες συνομωσίας για το ντου στο Καπιτώλιο, τρώει πετσόκομμα από τη Ζήνα Lucy Lawless

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ

THE NERDSTREAM

8 Ιανουαρίου 2021

Το 2021 ξεκίνησε, φίλες και φίλοι, κι ήδη στην πρώτη βδομάδα του απέδειξε περίτρανα πως δεν θα είναι σε καμία περίπτωση καλύτερο από το 2020, αλλά τουλάχιστον θα είναι πιο weird. Δηλαδή οκ, η χρονιά ξεκίνησε με αγιασμό περιπολικών από αντάρτες παπάδες και ντου στο αμερικάνικο Καπιτώλιο από ημίγυμνους Βίκινγκ. Είμαστε ξεκάθαρα στο darkest timeline.

Στο μεταξύ, μια από τις πιο μερακλίδικες (ή μήπως ηρακλίδικες; stay tuned for more) θεωρίες συνομωσίας που παίζουν για τα σκηνικά στις ΗΠΑ είναι πως οι εισβολείς δεν ήταν όντως ένας αλλόκοτος τρομοκρατικός ακροδεξιός όχλος αλλά μεταμφιεσμένοι αριστεροί αντιφασίστες με στόχο να εκθέσουν ανεπανόρθωτα τον Πορτοκαλί Πρόεδρο και τους οπαδούς του.

Προς μεγάλη απογοήτευση της παιδικής μας ηλικίας, ανάμεσα στους υποστηρικτές αυτής της θεωρίας είναι κι ο Kevin Sorbo, δηλαδή ο πάλαι ποτέ τηλεοπτικός Ηρακλής (και νυν αστέρας του χριστιανόπληκτου film industry) που μας έμαθε λίγη πραγματική ελληνική μυθολογία. Συγκεκριμένα, πόσταρε ένα tweet που σιγοντάρει την θεωρία λέγοντας πως αυτοί οι τύποι δεν μοιάζουν με πατριώτες:

Για κακή του τύχη, εκείνη την ώρα τύχαινε να περνάει από το Twitter η πρώην συμπρωταγωνίστριά του από τις χρυσές εποχές της αμερικάνικης τηλεόρασης, η fuckin’ Xena the Warrior Princess, η Lucy Lawless αυτοπροσώπως. Και καθώς περνούσε, είπε να του ρίξει κι ένα πρόχειρο πετσόκομμα, επιβεβαιώνοντας την υποψία μας ότι το darkest timeline είναι και το απολαυστικότερο γαμώτο. Δείτε:

Με άλλα λόγια: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ. Κρίμα γιατί είχαμε πιστέψει κάποτε σε αυτόν τον έρωτα:

Best of internet