Quantcast

Μερακλίδικο drive-in στη Φλόριντα ανοίγει μέσα στην πανδημία και μαζεύει όλο το αμερικάνικο box office

Αυτή είναι η υγιής επιχειρηματικότητα που χρειαζόμαστε

THE NERDSTREAM

21 Απριλίου 2020

Η αλήθεια είναι πως ο κορονοϊός έχει δυναμιτίσει τα θεμέλια της βιομηχανίας του σινεμά. Όντας μια κατεξοχήν κοινωνική εμπειρία, το να βλέπεις ταινίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καθημερινότητα της σκοτεινής αίθουσας ή του κινηματογραφικού φεστιβάλ. Κι αυτά βέβαια είναι πράγματα αρκετά δύσκολα να γίνουν εν μέσω πανδημίας.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις. Κι όχι, δε μιλάμε για το online streaming. Την ώρα που οι σινεμάδες του πλανήτη έχουν κλείσει επ’ αόριστον και το box office του σαββατοκύριακου μετατράπηκε σε καταμέτρηση views, υπήρξαν κάποιοι που αποφάσισαν να το κρατήσουν ζωντανό.

Ένα drive-in στην ένδοξη πολιτεία της Φλόριντα λοιπόν άνοιξε τις μεταφορικές πόρτες του το περασμένο ΣΚ και υποδέχτηκε δύο (2) νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα εν μέσω πανδημίας. Σύμφωνα με το The Numbers, το Ocala Drive-In έπαιξε τα ολόφρεσκα Resistance και Swallow, όντας το μόνο σινεμά που άνοιξε με καινούριες ταινίες.

Έτσι, καπάρωσε το 100% του αμερικάνικου box office για το σαββατοκύριακο μαζεύοντας συνολικά $33,456. Καθόλου άσχημα θα πούμε εμείς. Αναμένουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες με το καλό σε Μαλακάσα, Λυκαβηττό, Πλατεία Νερού και τα σχετικά.

Best of internet