Quantcast

H Disney παρουσίασε το lineup της streaming πλατφόρμας της, κι έχει περίπου όλα τα πράγματα με τα οποία μεγαλώσατε

Μαζί με τις αυτοκρατορίες του Star Wars και της Marvel φυσικά

THE NERDSTREAM

15 Οκτωβρίου 2019

Η ώρα κοντεύει φίλες και φίλοι. Στις 12 Νοεμβρίου, η αυτοκρατορία του Μίκι Μάους πρόκειται να ξεκινήσει την streaming πλατφόρμα της με το όνομα Disney+, φτιάχνοντας ένα μικρό και διακριτικό σπιτάκι για τα κτηνώδη franchises του Star Wars, της Marvel και των κλασικών animated ταινιών της Disney φυσικά. Και χτες, ο επίσημος Twitter λογαριασμός της πλατφόρμας ξεκίνησε ένα μεγα-thread όπου ανακοίνωσε όλο του το lineup:

Πέρα από το Mandalorian και τις σειρές του MCU που έρχονται σύντομα λοιπόν, η πλατφόρμα όπως ήταν αναμενόμενο θα βασιστεί στον γιγάντιο κατάλογο που περιέχει η Disney εδώ και πολλές δεκαετίες. Αυτό που μας ιντρίγκαρε πάντως κοιτώντας το lineup δεν είναι τόσο οι νέες παραγωγές όσο το ότι θα είναι πλέον μαζεμένα σε μία πλατφόρμα όλα τα μπιχλιμπίδια με τα οποία μεγαλώσαμε, από τις κλασικές παλιές ταινίες Disney, τα φιλμ της Pixar αλλά και τα κλασικά τηλεοπτικά καρτούν που αγαπήσαμε μεγαλώνοντας, όπως το X-Men, τα Gargoyles και οι Fantastic Four.

Δείτε ολόκληρο το lineup εδώ και ζαλιστείτε κι εσείς με το αντίστοιχο βίντεο. Κατά τ’ άλλα, ακούγεται πως στην Ευρώπη θα αρχίσει να φτάνει μέσα στο 2020.

Best of internet