Quantcast

Νέο ψύχραιμο petition θέλει να διώξει τους Benioff & Weiss από το Star Wars, μιας και το προηγούμενο πήγε καλά

Το φινάλε του Game of Thrones έχει βγάλει τον καλύτερο εαυτό του ίντερνετ

THE NERDSTREAM

28 Μαΐου 2019

Πολύ καλά λοιπόν, ίντερνετ. Αφού κατάφερες να πείσεις 1μιση εκατομμύριο ανθρώπους να υπογράψουν (ελπίζουμε ειρωνικά) ώστε να ξαναγυριστεί από την αρχή ο 8ος κύκλος του Game of Thrones με άλλους σεναριογράφους, τώρα είπες να τραβήξεις και την Disney στο παιχνίδι. Well played, well played…

Αν αναρωτιέστε σε τι αναφερόμαστε κι αν έχουμε αρχίσει να πίνουμε απ’ το πρωί, φίλες και φίλοι, η αλήθεια είναι ότι κι εμείς εντυπωσιαστήκαμε από την γενναιότητα των σταυροφόρων του διαδικτύου που αποφάσισαν να φτιάξουν ένα νέο online petition ώστε να κρατηθούν οι David Benioff και D.B. Weiss, δημιουργοί του Game of Thrones και νο.1 επικηρυγμένοι δημόσιοι κίνδυνοι του παγκόσμιου ίντερνετ, μακριά από τις επόμενες ταινίες Star Wars, για τις οποίες τους έχει προσλάβει η Disney.

Δυστυχώς για τους μικρούς μας φίλους που διψάνε για τζερτζελέ και αίμα, αυτό το petition δεν τα έχει πάει τόσο καλά, μαζεύοντας μέσα σε δυο μέρες με το ζόρι 20.000 υπογραφές. Παρόλα αυτά, εδώ που τα λέμε, η Disney έχει πάρει τραγικά λάθος αποφάσεις απόλυσης και για λιγότερα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Σε κάθε περίπτωση, συμφωνούμε ότι οι άνθρωποι δεν αποδείχτηκαν κι οι ικανότεροι στον χειρισμό μιας μεγάλης αφήγησης, αλλά από την άλλη ίσως είναι καλή ιδέα να σκατώσουν και 2-3 ταινίες Star Wars ώστε να γλιτώσουμε από το να μετατραπεί το franchise σε μια ανεξέλεγκτη μηχανή παραγωγής prequels, sequels, spinoffs κλπ – περισσότερο απ’ όσο είναι ήδη τουλάχιστον.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, θα το αναφέρουμε κάθε φορά που γράφονται οι λέξεις online petition σ’ αυτό το site:

Best of internet