Quantcast

Ας θυμηθούμε το κράξιμο του George R.R. Martin για τα φινάλε άλλων σειρών, λίγο πριν τελειώσει το Game of Thrones

Μερικά πράγματα απλά επιστρέφουν για να σε δαγκώσουν στον κώλο

THE NERDSTREAM

9 Μαΐου 2019

Λοιπόν, φίλες και φίλοι, θα ήταν ίσως μια καλή ιδέα να αρχίσουμε να συμφιλιωνόμαστε με το γεγονός ότι ενδέχεται το γκράντε φινάλε του Game of Thrones να μην είναι τελικά και τόσο ικανοποιητικό όσο ελπίζαμε. Κι αυτό είναι στενάχωρο, ναι, γιατί παρόλο που η σειρά εδώ και χρόνια βρίσκεται στην σκιά των πρώτων τεσσάρων σεζόν όσο να πεις παρέμενε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και εθιστικά πράγματα στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης.

Καθώς το φινάλε πλησιάζει λοιπόν, με μόλις δύο επεισόδια να απομένουν ακόμα, ο θαυμαστός κόσμος των ίντερνετς μας θύμισε ότι ο George R.R. Martin δεν ήταν στο παρελθόν καθόλου φειδωλός στις δηλώσεις του σχετικά με τα φινάλε άλλων δημοφιλών σειρών. Για την ακρίβεια, έκραζε σαν να μην υπάρχει αύριο. Πράγμα ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς ότι παραμένει ένας εκ των παραγωγών του Game of Thrones κι ότι η συνέχεια της τηλεοπτικής ιστορίας βασίζεται στην δική του πλοκή για τα επόμενα βιβλία.

Πίσω στο 2011, λίγο πριν την πρεμιέρα του Game of Thrones, ο Martin μιλούσε σε συνέντευξή του για το Lost κι έλεγε ότι ένιωσε εξαπατημένος από το φινάλε. Έπειτα, αναφερόμενος στην δική του ιστορία, προσέθετε: “Κι αν κι εγώ τα γαμήσω όλα στο τέλος; Αν το κάνω σαν το Lost; Θα με κυνηγάνε με δάδες και τσουγκράνες.” Έναν χρόνο αργότερα, δεν έχασε την ευκαιρία να κράξει επίσης το φινάλε του Battlestar Galactica, λέγοντας ότι το μίσησε ακόμα περισσότερο από το Lost.

Υπό το φως των νέων δεδομένων, δηλαδή της τεράστιας κατηφόρας που πήρε η σειρά, βλέπουμε με νέο μάτι τις πρόσφατες δηλώσεις του Martin που έλεγε ότι δεν θέλει να τελειώσει.

Best of internet