Quantcast

Υπάρχει νέο τρέηλερ La Casa De Papel και, τελοσπάντων, λυσσάχτε ελεύθερα

Το Netflix δημοσίευσε στα δίκτυα του μια πρώτη ματιά στο 3ο μέρος της σειράς, η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο 2019

THE NERDSTREAM

25 Οκτωβρίου 2018

Δεν θέλει και πολύ από ό,τι φαίνεται για να κερδίσεις το ελληνικό κοινό αγαπητοί φίλοι. Μερικοί ληστές, κάποια γκάνια, μερικές όμορφες κοπέλες και αγόρια, μια αποστολή να αδειάσεις το νομισματοκοπείο της χώρας σου που το έχεις άχτι, κάποιοι αρκετά άχρηστοι αστυνομικοί που δεν μπορούν να σε σταματήσουν και λίγο ρομάντζο.

Όλα τα παραπάνω έχει τικάρει η ισπανική παραγωγή του La Casa De Papel, ή άλλιώς Money Heist ή αλλιώς Η Τέλεια Ληστεία, η οποία έχει ληστέψει (ουαου) τις καρδιές του έλληνα τηλεθεατή, γεννώντας μια σειρά απο υπέροχες καταστάσεις όπως αυτή εδώ. Και φυσικά την -καλύτερη από το οριτζιναλ- ελληνική εκδοχή της σειράς που φτιάξαμε εμείς με τα χεράκια μας.

Το Netflix σήμερα δημοσίευσε στα δίκτυα του μια πρώτη ματιά στο 3ο μέρος της σειράς, η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα απο το κανάλι μέσα στο 2019.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η μουσική υπόκρουση είναι και πάλι το “Bella Ciao”, και κάποια οικεία μας πρόσωπα φαίνεται να ξανασυναντιούνται για την κυκλική πρώτη ανάγνωση του σεναρίου του τρίτου μέρους, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται τα νέα μέλη του καστ που έρχονται στη σειρά, όπως ο Hovik Keuchkerian (“Bogota”), η Najwa Nimri (“Alicia”), ο Fernando Cayo (‘Tamayo) και, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, ο Rodrigo de la Serna (“The Engineer”).

Καλέ, αυτή κουρεύτηκε

Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Tokyo, Proffessor, Denver, Rio, Nairobi, Stockholm, Αρτουρίτο καθώς επίσης και Berlin, ο οποίος απο ό,τι φαίνεται αναστήθηκε για τις ανάγκες της τρίτης σεζον. Δεν σας χάλασε.

Δείτε το βίντεο:

Best of internet