Quantcast
THE STREAM

«Σ’αγαπάω πάω πάω»: Μπιτάκι στα ελληνικά έκανε το Bella Ciao και επίσημα ο Πρόδρομος

Έτοιμο να ξεκινήσει αντάρτικο στα chart το χιτάκι του Πρόδρομου και των Dinamiss


THE NEWSROOM · 22 Οκτωβρίου 2018

Παγιώνεται σιγά σιγά η μορφή της επί ΣΥΡΙΖΑ αναβίωσης του πασίγνωστου Bella Ciao, όπως όλα δείχνουν. Το γνωστό τραγούδι των ιταλών ανταρτών με τις εβραϊκές ρίζες δείχνει σιγά σιγά να κατακτά και μεγαλύτερα ακροατήρια, μετά από δεκαετίες παραμονής στις λίγκες των αριστεροπερίεργων.

Η αρχή ήταν το ιστορικό ντεμπούτο του Bella Ciao ως μπιτάκι στο Nammos. Πολλοί ξενέρωτοι αντέδρασαν τότε όταν ένα παρτιζάνικο τραγούδι βρέθηκε μέσα στο άπαρτο κάστρο της γκλαμουριάς, χωρίς να καταλαβαίνουν πως μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τα αγαθά του καπιταλισμού χωρίς να χάνει από τα μάτια του το στρατηγικό όραμα της αταξικής κοινωνίας.

“Bella Ciao” NAMMOS MYKONOS ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!

Gepostet von Panos Koufalexis am Donnerstag, 5. Juli 2018

Αφότου όμως ο πάγος έσπασε και ο δρόμος άνοιξε, οι δυνατότητες για την έφοδο στον ουρανό των τσαρτ είναι άπειρες. Το τελευταίο χτύπημα προέρχεται από αυτό το ανίκητο σύνολο:

O Πρόδρομος (λογικά φόρος τιμής στον πρόδρομό του, Πρόδρομο Καθηνιώτη από το Big Brother που είχε τραγουδήσει κιόλας ένα φεγγάρι) και το σίγουρα δυναμικό δίδυμο των Dinamiss μας σερβίρουν μια πιο χορευτική εκδοχή του παρτιζάνικου άσματος. Μπορείτε να ακούσετε το millennial Bella Ciao εδώ:

«Μαζί σου μόνο χαμογελάω και σ’αγαπάω πάω πάω» λέει λοιπόν ο Πρόδρομος, με τον ενθουσιασμό του κοινού να μην μπορεί να κρυφτεί:

Βέβαια, πρέπει να θυμίσουμε εδώ πως οι αετοί της Ένωσης είναι αυτοί στους οποίους ανήκει εδώ και χρόνια η συγκεκριμένη πατέντα:

Original – Πρόδρομος & Dinamiss : 3 – 0 από τα αποδυτήρια

 

Best of internet