Quantcast

Ο Negan του Walking Dead ζητάει απεγνωσμένα απ’ τους fans να σταματήσουν να έρχονται σπίτι του

Not cool bro, δηλώνει ο Jeffrey Dean Morgan στο Twitter

THE NERDSTREAM

5 Ιουλίου 2018

Δε φτάνει που δεν το βλέπει σχεδόν κανένας πλέον, τα προβλήματα για το The Walking Dead συνεχίζουν να συσσωρεύονται το ένα πάνω στ’ άλλο. O Jeffrey Dean Morgan, που εμφανίστηκε ως guest star στην 6η σεζόν της σειράς και έγινε μόνιμος χαρακτήρας απ’ την 7η και μετά, στράφηκε απεγνωσμένα στο Twitter προκειμένου να απευθυνθεί στους αγενείς fans που σκάνε στο σπίτι του ακάλεστοι και του χτυπάνε την πόρτα.

Φυσικά, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός για τους ρόλους του στα Supernatural, Grey’s Anatomy και την κινηματογραφική μεταφορά των Watchmen δεν αστειεύεται καθόλου γιατί το stalkάρισμα διασήμων από θρασείς fans δεν είναι και πολύ αστεία υπόθεση. Βέβαια, αντίθετη γνώμη φαίνεται να είχε ο Ryan Hurst, δηλαδή ο Opie του Sons of Anarchy, ο οποίος δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία για το λεγόμενο τρολλάρισμα του συναδέλφου του.

Τι ωραία που περνάμε στο ίντερνετ. Σε άλλα νέα, τον προηγούμενο μήνα είχε γίνει γνωστό πως η επόμενη και 9η σεζόν του The Walking Dead θα είναι η τελευταία του Andrew Lincoln ως Rick Grimes, με τον Daryl Dixon του Norman Reedus να αναμένεται να αναπληρώσει το πρωταγωνιστικό κενό. Η παραγωγή του 9ου κύκλου ξεκίνησε τον Μάρτιο και ετοιμάζεται να έρθει στις οθόνες τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Best of internet