Quantcast

The Walking Dead: Χωρίς Ρικ Γκράιμς του χρόνου η σειρά που σταμάτησες να βλέπεις πέρσι

Ο Αντριου Λίνκολν αποχωρεί κι ο Νόρμαν Ρίντους ετοιμάζεται να πάρει την θέση του

THE NERDSTREAM

31 Μαΐου 2018

Αυτό ήταν, με λίγα λόγια. Μπήκε και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο όπου κείται η πρώην μεγα-επιτυχία με το όνομα The Walking Dead. Η αδιαμφισβήτητη ψυχή της σειράς, ο Ρικ Γκράημς, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για το The Walking Dead, μιας και ο ηθοποιός Άντριου Λίνκολν θα αποχωρήσει πριν καν ολοκληρωθεί ο επερχόμενος 9ος κύκλος.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο Λίνκολν θα εμφανιστεί ως Ρικ Γκράημς σε μόλις 6 από τα επεισόδια της 9ης σεζόν, κι έπειτα θα τον χάσουμε από τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο του Walking Dead. Βέβαια, αντί το τηλεοπτικό δίκτυο AMC να αποδεχτεί την μοίρα της σειράς και να την κλείσει σιγά-σιγά με αξιοπρέπεια, στην θέση του πρωταγωνιστή θα έρθει ο Νόρμαν Ρίντους, δηλαδή ο Ντάριλ Ντίξον, αφού έκλεισε ντιλ 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να παραμείνει στο The Walking Dead.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αγαπητοί φίλοι και φίλες, έχουμε και το εξής. Ναι μεν η Λόρεν Κόχαν συμφώνησε απ’ ό,τι φαίνεται να επιστρέψει ως Μάγκι στο Walking Dead για την 9η σεζόν, αλλά κι ο δικός της ρόλος θα περιοριστεί επίσης μόνο στα πρώτα 6 επεισόδια. Έτσι κι αλλιώς, βέβαια, οι διαπραγματεύσεις για το αν θα επιστρέψει ή όχι είχαν κρατήσει αρκετό καιρό και δεν άφηναν και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για την παρουσία της στην σειρά.

Στο μεταξύ, ο 8ος κύκλος ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα, με τα ποσοστά τηλεθέαση να έχουν πέσει σχεδόν στο μισό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν εμπόδισε το AMC να συνεχίσει ατάραχο την σειρά με τα ζόμπι μέχρι να μην μείνει άνθρωπος που δεν είναι ξενερωμένος μαζί της.

Best of internet