Quantcast

Το καστ του Breaking Bad κάνει reunion για να γιορτάσει τα 10 χρόνια της σειράς

Με κοινές φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις και επίσκεψη στο San Diego Comic-Con

THE NERDSTREAM

29 Ιουνίου 2018

Ναι, κι εμείς νιώσαμε γέροι όταν συνειδητοποιήσαμε ότι πέρασαν 10 ολάκερα χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Breaking Bad στην αμερικάνικη τηλεόραση το 2008. Και μπορεί να έχουν περάσει μόλις 5 χρόνια από την ολοκλήρωση της σειράς, με το spinoff Better Call Saul να βοηθάει να στο καταλαγιάσουν οι χαρμάνες, αλλά η απουσία του Breaking Bad είναι εμφανής.

Για να γιορτάσει τα 10 χρόνια από την έναρξη της σειράς, λοιπόν, το καστ του Breaking Bad αποφάσισε να κάνει μια σειρά από reunions ώστε να το γιορτάσει και να βγάλει γούστα βρε παιδί μου. Η πρώτη στάση των Bryan Cranston, Aaron Paul, Betsy Brandt, Dean Norris και των υπολοίπων για λογαριασμό του Entertainment Weekly:

Και φυσικά θα ήταν αδύνατο να λείπουν από το εξώφυλλο:

Παράλληλα, ο Bryan Cranston μίλησε για τις γλυκές του αναμνήσεις ως Walter White στη σειρά, δηλώνοντας ότι είναι αδύνατον να γυρίσεις απλά την πλάτη σε όλα αυτά και να προχωρήσεις στη ζωή σου χωρίς να νιώθεις κάθε τόσο μια γλυκόπικρη μελαγχολία:

Τέλος, το καστ της σειράς ετοιμάζεται σιγά-σιγά για την μεγάλη επίσκεψη στο San Diego Comic-Con, όπου πρόκειται να παρευρεθεί σε ένα επικών διαστάσεων Q&A session τον Ιούλιο μπροστά στις κάμποσες χιλιάδες ανθρώπων που χωράνε μέσα στο Hall H.

Best of internet