Quantcast

O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς πλέον σώζει ντελιβεράδες από ληστές, σε περίπτωση που δεν τον λατρεύατε αρκετά

With great Cumberbatch, comes great responsibility

THE NERDSTREAM

4 Ιουνίου 2018

Ναι, κυρίες και κύριοι, οι σελέμπριτιζ του Χόλιγουντ είναι φυσιολογικοί άνθρωποι που τα παρασκευοσάββατα βγαίνουν στα κλαμπς για να γίνουνε γκολ από τα ξίδια και τις σκόνες (όπως όλοι μας), και στο μεταξύ θυμούνται ότι στο σινεμά παίζουν τους υπερήρωες οπότε λένε να σώσουν και κανέναν άνθρωπο. Αυτό τουλάχιστον έκανε την Παρασκευή το βράδυ ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Ο αξιολάτρευτος ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει πολλάκις για διάφορους λόγους (όπως τους ρόλους του ως Sherlock και Dr. Strange, την νέα εκπληκτική σειρά Patrick Melrose, τις δηλώσεις του για την ανισότητα στο Χόλιγουντ και τα μπεκρουλιάσματά του με τον Στίβεν Χόκινγκ) είχε βγει με την σύζυγό του να πάνε σε ένα λονδρέζικο κλαμπ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κατά τ’ άλλα φουλ έγκριτης tabloid φυλλάδας The Sun, ο Κάμπερμπατς είχε πάρει ένα Uber και είδε μερικούς τύπους να επιτίθενται σε έναν ντελιβερά ποδηλάτη χτυπώντας τον στο κεφάλι με μπουκάλι προσπαθώντας να τον ψειρίσουν.

Τότε, λοιπόν, μαζί με τον αυτόπτη μάρτυρα Manuel Dias που μίλησε στην Sun χώθηκαν στη φάση και έδιωξαν του επίδοξους ληστές. Ο ντελιβεράς δουλεύει για την γιγαντο-εταιρεία Deliveroo (που παρεμπιπτόντως έχει δει τους εργαζόμενούς της διεθνώς να διαμαρτύρονται ενάντια στις μαλακίες της), η οποία έσπευσε να ευχαριστήσει τον Κάμπερμπατς μέσω Twitter, παρόλο που ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποιο επίσχημο σχόλιο για την υπόθεση:

Best of internet