Quantcast

Τι παίχτηκε τελικά με τους Red Hot Chili Peppers στο Superbowl;

“Ο Kiedis μάλλον έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης για καραόκε” – Axl Rose

saber rider

7 Φεβρουαρίου 2014

Στις 2 του Φλεβάρη, οι Red Hot Chili Peppers έπαιξαν στο halftime show του φετινού Superbowl μαζί με τον Bruno Mars (???), και αυτό που ακολούθησε ήταν το χάος. Στο βίντεο του ‘live’ φαίνεται ξεκάθαρα πως το μπάσο του Flea και η κιθάρα του Josh Klinghoffer δεν ήταν στην πρίζα, παρ’όλο που οι ίδιοι χτυπιόντουσαν πάνω κάτω σαν τα κατσίκια και ο Chad τους ακολούθησε παίζοντας σαν μανιακός στα τύμπανα.

(Δείτε από το 6:50 και μετά)

http://www.youtube.com/watch?v=H1SgITb2Q3A

Προφανώς το γεγονός ότι μια γνήσια live μπάντα σαν τους Peppers έπαιξε playback δημιούργησε τεράστιες αντιδράσεις. Ο Axl Rose τους έκραξε σε μια δήλωση του στον Hollywood Reporter, λέγοντας πως αν δεν κορόιδεψαν τον κόσμο, τότε είναι πολύ πιθανό ότι χρησιμοποίησαν κάποια νέα τεχνολογία με την οποία κατάφεραν να ξεφορτωθούν παντελώς τα καλώδια εμφυτεύοντας μικροτσίπ στους κώλους τους.

Σε κάθε περίπτωση, όπως κάθε μεγάλο συγκρότημα που σέβεται τον εαυτό του, οι Peppers έσπευσαν να εξηγήσουν τους λόγους που τους οδήγησαν στο να τραγουδάει ο Keidis καραόκε με τον Bruno Mars, μέσω μιας ανακοίνωσης του Flea στο site της μπάντας.

Μεταξύ μας, το να είναι προ-ηχογραφημένα τα όργανα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι κάτι παραπάνω από συνηθισμένο και τα παραδείγματα πολλά, αλλά κινούνταν κυρίως στο φάσμα της mainstream pop. Ο Flea φαίνεται να διαθέτει κάποιο φιλότιμο αν κρίνουμε από την ανακοίνωση του, παρολ’ αυτά δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν πως αν ο Frusciante ήταν ακόμα στη μπάντα, κάτι τέτοιο δεν θα είχε συμβεί με τίποτα.

(Πηγές: Rolling Stone, The Hollywood Reporter, MTV)

Best of internet