Quantcast

Οι Wu-Tang φτιάχνουν horror ταινία με την ιστορία του συγκροτήματος, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι

Wu-Tang is for the children

THE NERDSTREAM

31 Ιανουαρίου 2019

Γενικά, οι Wu-Tang Clan το έχουν με την οθόνη. Ειδικά ο RZA, μόνιμος μουσικός εγκέφαλος του γκρουπ, έχει δώσει μέγα πόνο κινηματογραφικά. Πέρα από τα soundtracks του για το Ghost Dog του Jim Jarmusch και τα Kill Bill του Quentin Tarantino (αλλά και για το τηλεοπτικό Afro Samurai), ο RZA έχει σκηνοθετήσει επίσης μια cult ταινία πολεμικών τεχνών με τον τίτλο The Man with the Iron Fists, ενώ κάμποσα ακόμα μέλη του γκρουπ έχουν παίξει στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη – με αγαπημένο μας τον Method Man στις σειρές του David Simon βέβαια.

Τώρα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο RZA ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ένα horror thriller βασισμένο στις ιστορίες των μελών του συγκροτήματος που μεγάλωναν μαζί στα γκέτο του Staten Island της Νέας Υόρκης. Συγκεκριμένα, η ιστορία της ταινίας προέρχεται από τον Ghostface Killah και τον μάνατζερ της μπάντας, Caruso, ενώ το σενάριο θα υπογράφει ο Stephen J. Smith, ο οποίος πέρσι έγραψε επίσης το μεχ νοσταλγικό horror Summer of ’84.

O τίτλος της ταινίας θα είναι Angel Of Dust κι ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε πρέπει να την περιμένουμε, αλλά στο μεταξύ οι Wu ήδη έχουν ένα ντοκιμαντέρ που βγήκε αυτές τις μέρες, το Of Mics and Men, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται μια δραματική σειρά για τις πρώτες μέρες του γκρουπ από την streaming πλατφόρμα του Hulu.

Και μην ξεχνάτε:

Best of internet