Quantcast

Catlateral Damage: Μπείτε στο ρόλο της γάτας σας και φέρτε το χάος στο σπίτι

Ρίξτε τα βάζα, τα ποτήρια και ότι άλλο βρείτε στο δρόμο σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε

Hard Candy

21 Ιανουαρίου 2014

Catlateral-Damage00

Το να είσαι γάτα, σίγουρα είναι μεγάλη απόλαυση. Το αφεντικό σου σε ταΐζει και σου προσφέρει τις όλες ανέσεις, ενώ το μόνο που έχεις εσύ σημειωμένο στην ατζέντα σου, είναι να πάρεις έναν πολύωρο υπνάκο.  Άντε, το πολύ πολύ να λερώσεις,  να ανακατέψεις λίγο το σπίτι, να ακονίσεις τα νύχια σου στον καναπέ πάλι, ή στο τσακίρ κέφι να σπάσεις και κάτι, χωρίς αυτό καθόλου να επηρεάζει την αγάπη και την λατρεία που τρέφει ο ιδιοκτήτης σου για σένα. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού «Catlateral Damage» χρησιμοποίησαν αυτή την ιδέα και έφτιαξαν μια εφαρμογή για να σας δώσουν τη δυνατότητα να μπείτε κατά κάποιο τρόπο στο ρόλο μιας τέτοιας άτακτης γάτας.

cat dam 001

Το «Catlateral Damage» είναι ένας first person προσομοιωτής, όπου ο παίχτης έχει το ρόλο μιας γάτας που έχει σαν στόχο να ρίξει στο πάτωμα όσα περισσότερα υπάρχοντα του ιδιοκτήτη της μπορεί, μέσα σε 2 λεπτά.

Είναι ένα μικρό, χωρίς ιδιαίτερα γραφικά αλλά διασκεδαστικό παιχνίδι, που σου δίνει την ικανοποίηση της δημιουργίας του απόλυτου χάους (ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι γάτες λατρεύουν να ανακατεύουν το σύμπαν). Στο αρχικό πλάνο, σχεδιάζονταν να προστεθούν  περισσότερα επίπεδα (δωμάτια) προς ολοκληρωτική καταστροφή, αλλά προς το παρόν μπορείς να προκαλέσεις χάος ελεύθερα, μόνο στην κρεβατοκάμαρα του ιδιοκτήτη.

Catlateral-Damage-GIF-1

 

Catlateral-Damage-GIF-2

 

Catlateral-Damage-GIF-3

 Λάβετε θέσεις … Έτοιμοι … Καταστρέψτε!

Παίξτε το παιχνίδι στον browser  ή κατεβάστε το (Linux, Mac και Windows).

Best of internet