Quantcast

Έρχεται ταινία Death Stranding από την A24, με τις ευλογίες του Hideo Kojima βεβαίως βεβαίως

Και θυμίζουμε ότι περιμένουμε κι ένα κινηματογραφικό Metal Gear Solid ε

THE NERDSTREAM

15 Δεκεμβρίου 2023

Πολλά μπορεί να πει κανείς για τον Hideo Kojima, τον σπουδαίο Ιάπωνα δημιουργό video games (ανάμεσά τους φυσικά και το Metal Gear Solid) και δολοφόνο του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Shinzo Abe, σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ (peak Ελλάδα στιγμή). Κάτι ακόμα που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι προσεγγίζει τα video games σαν Υψηλή Τέχνη, και ειδικότερα σαν να είναι τα ίδια ένα είδος σινεμά.

Ο υπερ-σινεφίλ Kojima λοιπόν, όπως μαρτυράει και το true kino Twitter προφίλ του, επιβεβαίωσε πως το Death Stranding του 2019 πρόκειται να μεταφερθεί στο σινεμά από το στούντιο Α24 των μεγάλων επιτυχιώνε. Θυμίζουμε πως ούτως ή άλλως επρόκειτο για ένα άκρως κινηματογραφικό game, με την συμμετοχή μεταξή άλλων του Mads Mikkelsen, της Lea Seydoux, του Guillermo del Torο και του Nicolas Winding Refn.

Πέρσι είχε ακουστεί πως μετά την επιτυχία του παιχνιδιού (και την επίσημη ανακοίνωση ενός sequel) βρισκόταν στα σκαρδιά μια κινηματογραφική του μεταφορά, αλλά μόλις χτες επισημοποιήθηκε ότι Kojima και A24 θα δουλέψουν μαζί πάνω στο κινηματογραφικό Death Stranding, το οποίο, σύμφωνα με τον δημιουργό, δεν θα είναι ακριβής μεταφορά του παιχνιδιού αλλά μια πιο ελεύθερη διασκευή.


Προς το παρόν περιμένουμε νεότερα, όπως και από το μέτωπο του Metal Gear Solid που επίσης περιμένει κινηματογραφική μεταφορά.

Best of internet