Quantcast

Έρχεται ταινία Gran Turismo, δείτε το trailer και νοσταλγήστε μαζί μας τις μέρες του PlayStation

Φυσικά, επειδή δεν είμαστε στα 90s, η ταινία θα έχει ένα meta twist

THE NERDSTREAM

4 Μαΐου 2023

Οι πύλες άνοιξαν, φίλες και φίλοι, και οι απανωτές πετυχημένες μεταφορές video games στην οθόνη με το The Witcher και το The Last of Us έστρωσαν τον δρόμο για περισσότερες και πιο φιλόδοξες απόπειρες adaptations γνωστών και αγαπημένων παιχνιδιών. Κι επειδή τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από τη νοσταλγία, έφτασε η σειρά του θρυλικού racing παιχνιδιού Gran Turismo να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Η υπερ-κλασική σειρά games (που πέρσι έφτασε αισίως στον 7ο τίτλο της) μεγαλούργησε στα 90s στο πρώτο PlayStation, και τώρα γίνεται ταινία από τον Neill Blomkamp, έναν σκηνοθέτη στον οποίο είχαμε ποντάρει πολλά μετά το District 9 αλλά δυστυχώς έπειτα μας έδωσε τη μία αποτυχία μετά την άλλη, με τελευταία από αυτές το προπέρσινο Demonic που κανένας δεν θυμάται καν οτι κυκλοφόρησε ποτέ.

Βέβαια, επειδή η 90s νοσταλγία από μόνη της δεν φτάνει, η ταινία θα έχει ένα meta twist, αφού θα αφηγείται την πραγματική ιστορία ενός εφήβου παίκτη του Gran Turismo ο οποίος ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας οδηγός σε αγώνες ταχύτητας. Το Gran Turismo πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2023 κι εδώ μπορείτε να δείτε το ολόφρεσκο trailer της ταινίας:

Best of internet