Quantcast

Το πρώτο trailer της νέας ταινίας Mortal Kombat έχει ακριβώς τόσο βία και χάος όσο θέλουμε από μια ταινία Mortal Kombat

Κρατάμε μικρό καλάθι κι ελπίζουμε σε ευχάριστη έκπληξη

THE NERDSTREAM

19 Φεβρουαρίου 2021

Όπως έχουμε ξαναπεί όταν πρωτοακούστηκε ότι έρχεται νέα ταινία Mortal Kombat από τη Warner, το Hollywood μας χρωστάει ένα καλό κινηματογραφικό Mortal Kombat 25 χρόνια τώρα. Γιατί οκ, οι δύο ταινίες του 1995 και του 1997 να ήταν απολαυστικότατες καλτίλες, αλλά η αλήθεια είναι θέλουμε και το κάτι παραπάνω, το καλοφτιαγμένο το gore.

Το βασικό ενδιαφέρον της νέας ταινίας Mortal Kombat είναι το γεγονός ότι στην θέση του παραγωγού κάθεται ο James Wan, δηλαδή ο σκηνοθέτης του Saw και του Aquaman αλλά και παραγωγός ολόκληρου του Conjuring universe, και τώρα που αφενός το The Witcher άνοιξε το δρόμο για τις πετυχημένες video game μεταφορές κι αφετέρου μπήκαμε στην εποχή της σκληρής 90s νοσταλγίας, οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ώριμες.

Χτες λοιπόν η Warner έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας που κυκλοφορεί τον Απρίλιο σε αίθουσες (όπου είναι ανοιχτές) και HBO Max (σύμφωνα με την σχετική απόφαση του στούντιο), κι η αλήθεια είναι ότι φαίνεται φουλ ψηστικό. Κρατάμε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτούμε, αλλά έχουμε και μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Get over here:

Best of internet