Quantcast

Για απόσυρση πάει το Fast and Furious μετά την 11η ταινία , αλλά όχι πριν αποκτήσει μερικά spinoffs πρώτα

Το franchise ετοιμάζεται να κρεμάσει τις αεροτομές του

THE NERDSTREAM

21 Οκτωβρίου 2020

Είναι γεγονός, φίλες και φίλοι. Το κωλοφτιαγμένο franchise που μας μεγάλωσε βάζοντας την υψηλή κουλτούρα των αμαξοκάγκουρων στον κινηματογραφικό χάρτη ετοιμάζεται να κρεμάσει τις αεροτομές του. Ναι, το Fast and Furious τελειώνει. Περίπου.

Όσο περιμένουμε την 9η ταινία που αναβλήθηκε λόγω covid κι αναμένεται στα σινεμά το Μάιο του 2021, ο Justin Lin, σκηνοθέτης των 5 από τις 9 ταινίες του franchise, δήλωσε πως το Fast and Furious θα ολοκληρωθεί με την 11η ταινία του. Σύμφωνα με τη συνέντευξή του στο Variety, μάλιστα, οι δύο ταινίες που απομένουν θα σκηνοθετηθούν από τον ίδιο.

Δε μας έδωσε συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά με βάση το πώς έχουν πάει μέχρι τώρα οι ταινίες λογικά το τέλος θα έρθει κάπου στο 2025. Στο μεταξύ βέβαια δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως το cinematic universe του FF θα συνεχιστεί με μια σειρά από spinoffs, ένα εκ των οποίων ήταν το Hobbes and Shaw. Ως γνωστόν, στο Hollywood τίποτα δεν πεθαίνει για πάντα.

Πριν φύγει όμως, το franchise θα έχει διαμορφώσει έναν κόσμο στον οποίο θα υπάρχει πλέον μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα από Fast and Furious ταινίες. Όπως λέει και το ρητό, σκοτώνουν τα (αμάξια με πολλά) άλογα όταν γεράσουν. Τουλάχιστον όμως το πνεύμα του θα ζει μέσα από άλλα έργα τέχνης:

Best of internet