Quantcast

Μαζί με το Tenet σκάει το πρώτο trailer του Dune στις σκοτεινές αίθουσες, ήδη leakαραν οι πρώτες εικόνες

Με το καλό και στα δικά μας

THE NERDSTREAM

27 Αυγούστου 2020

Είναι γεγονός, το Tenet του Christopher Nolan από χτες βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Κάποιοι το είδατε ήδη, οι περισσότεροι θα το δείτε σύντομα. Ούτως ή άλλως, θα το συζητάμε για καιρό, έχουμε χρόνο μπροστά μας, δεν αγχωνόμαστε. Στο μεταξύ όμως, ας εστιάσουμε σε κάτι άλλο.

Σύμφωνα με το Trailer-Track, μετά τη χτεσινή πρεμιέρα του Tenet στον Καναδά (όπου κυκλοφόρησε μαζί με Ευρώπη και Ιαπωνία) άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ότι ο κόσμος που είχε πάει στις αίθουσες για την ταινία του Nolan είδε και το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer για το Dune του Denis Villeneuve.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ένα teaser trailer διάρκειας περίπου 1μιση λεπτού, την ώρα που το ολοκληρωμένο δημόσιο trailer αναμένεται να σκάσει στις 9 Σεπτεμβρίου, μόλις λίγους μήνες πριν την χριστουγεννιάτικη πρεμιέρα της ταινίας τον Δεκέμβριο. Στο μεταξύ, δεδομένου ότι 3 Σεπτεμβρίου το Tenet ανοίγει στα αμερικάνικα σινεμά, αναμένεται να υπάρξει ένα ειδικό Dune preview πριν τις προβολές.

Μέχρι στιγμής πάντως έχει leakάρει μια εικόνα από το trailer, στην οποία βλέπουμε τον Dave Bautista του Guardians of the Galaxy ως Raban:

Best of internet