Quantcast

On the Rocks: Αυτό είναι το trailer για το reunion Sofia Coppola και Bill Murray, 17 χρόνια μετά το Lost in Translation

Ήδη έχουν αρχίσει να μας τα σκάνε τα φίλινγκς

THE NERDSTREAM

20 Αυγούστου 2020

Κι όμως, ναι, περάσανε 17 χρόνια απ’ όταν η Sofia Coppola ανέλαβε να ραγίσει τις καρδούλες μας με το Lost in Translation. Και τώρα, η σκηνοθέτιδα επανενώνεται κινηματογραφικά με τον Bill Murray (γιατί τηλεοπτικά το είχαν κάνει πριν λίγα χρόνια με το A Very Murray Christmas του Netflix) στο επερχόμενο On the Rocks.

Εκεί, ο Murray πρωταγωνιστεί ως playboy πατέρας της Rashida Jones (του Parks and Recreation ντε), με την οποία επανασυνδέεται προκειμένου να τη βοηθήσει να διασώσει το γάμο της. Με άλλα λόγια, η συνεργασία μπορεί να θυμίζει Lost in Translation αλλά το θέμα δίνει επίσης vibes τύπου Broken Flowers (η ταινιάρα που έφτιαξαν Jim Jarmusch και Murray το 2005).

Η ταινία είναι κοινή παραγωγή του λατρεμένου ανεξάρτητου στούντιο Α24 μαζί με την Apple, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες αλλά και την streaming πλατφόρμα Apple TV+ τον ερχόμενο Οκτώβριο. Βέβαια, καθώς τα πράγματα παραμένουν ρευστά λόγω κορονοϊού, δεν αποκλείεται να την δούμε και κατευθείαν ψηφιακά.

Μέχρι τότε, τσεκάρετε το ολόφρεσκο trailer που κυκλοφόρησε χτες:

Best of internet