Quantcast

Αυτό είναι το πρώτο trailer του Wonder Woman 1984, η DC έπαθε Stranger Things

Ο τίτλος το είχε καταστήσει ήδη αρκετά σαφές ότι πρόκειται για τα 80s βέβαια

THE NERDSTREAM

9 Δεκεμβρίου 2019

Το 2019 τελειώνει, φίλες και φίλοι. Σύντομα θα είμαστε σε μια καινούρια δεκαετία, κι αυτό πρωτίστως σημαίνει ότι θα τελειώσει η νοσταλγία των 80s και θα αρχίσει η νοσταλγία των 90s. Έτσι πάνε αυτά, με 30 χρόνια διαφορά κάθε φορά. Αν κάποιος δεν πήρε το memo όμως, αυτός είναι η DC απ’ ό,τι φαίνεται, ετοιμάζοντας την δική της ultra-νοσταλγική 80s υπερηρωική ταινία.

Μιλάμε φυσικά για το Wonder Woman 1984, το sequel της πρώτης solo γυναικείας ταινίας του DCEU που είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό και το οποίο έρχεται να χτίσει πάνω σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στούντιο της Warner στο υπερηρωικό πεδίο. Κι αυτές τις μέρες λοιπόν, κατευθείαν από το Comic Con της Βραζιλίας, είχαμε το πρώτο trailer της ταινίας.

Η Gal Gadot φυσικά είναι εκεί, ο Pedro Pascal (του Game of Thrones και του Mandalorian) είναι ο νέος κακός, η Kristen Wiig (<3) θα είναι η νέα κακιά κι η Patty Jenkins συνεχίζει να κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα. Ανεβάστε την ένταση, ετοιμαστείτε για το Blue Monday των New Order, δείτε το λαχταριστό trailer:

Στο μεταξύ, τσεκάρετε κι αυτές τις υπέροχες πολύχρωμες ψυχεδελικές αφίσες που έσκασαν μύτη:

Best of internet