Quantcast

Doctor Sleep: Το τελευταίο trailer από το sequel του The Shining μας προετοιμάζει για σκληρές εικόνες στο Overlook Hotel

Με τον Ewan McGregor στον ρόλο του ενήλικου Danny Torrance

THE NERDSTREAM

9 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα από τα καλά στοιχεία της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής αναγέννησης του Stephen King κατά τα τελευταία χρόνια είναι ότι, ως επί το πλείστον, τα έργα του έχουν πέσει σε καλά χέρια. Και δεν μιλάμε μόνο για τα δύο It που έχουν θερίσει σε εισιτήρια και αποδοχή ή για το πολύ καλό Castle Rock που δεν ακούστηκε όσο έπρεπε, αλλά και για δημιουργούς σαν τον Mike Flanagan που φαίνεται να έχουν πάρει σβάρνα τις μεταφορές συγγραφέων τρόμου στην οθόνη.

Μετά το Gerald’s Game και το The Haunting of Hill House στο Netflix, τώρα ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται να μας δώσει την κινηματογραφική μεταφορά του Doctor Sleep, δηλαδή του sequel του The Shining που έγραψε ο King το 2013, όπου ακολουθούμε την ατόφια horror ιστορία του ενήλικου Danny καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τα ψυχικά τραύματα του παρελθόντος. Και στον ρόλο του Danny, βέβαια, βρίσκεται ο πάντα αγαπημένος Ewan McGregor.

Ενώ αρχικά είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η ταινία θα έρθει μέσα στο 2020, τελικά η ημερομηνία κυκλοφορίας της ορίστηκε για τις 8 Νοεμβρίου και χτες η Warner έριξε στο ίντερνετ το τελευταίο επίσημο trailer του Doctor Sleep. Γενικά, αναμένεται ένα καυτό horror φθινόπωρο. Τσεκάρετε:

Best of internet