Quantcast

El Camino: Η ταινία Breaking Bad έχει trailer, αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι είναι πραγματική

Ραντεβού τον Οκτώβριο στο Netflix

THE NERDSTREAM

26 Αυγούστου 2019

Χοντρικά, για να μην τα πολυλογούμε, εδώ κι έναν χρόνο περίπου ασχολούμαστε με την φημολογία γύρω από την ταινία Breaking Bad. Αρχικά είχαμε τις πρώτες φήμες κι επιβεβαιώσεις, έπειτα είχαμε μερικές παραπάνω πληροφορίες, μετά μας ξενερώσανε λίγο. Στο μεταξύ, εμείς περιμέναμε επιτέλους κάτι πιο επίσημο, ένα trailer, μια ημερομηνία, κάτι τέλος πάντων – και τελικά το Netflix μας το έδωσε μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ενώ το Σάββατο είχαν ήδη αρχίσει να λικάρουν κάποιες πληροφορίες για το σενάριο της ταινίας, η streaming πλατφόρμα ανακοίνωσε με συνοπτικές διαδικασίες πως ο τίτλος της ταινίας είναι El Camino: A Breaking Bad Movie, η ημερομηνία κυκλοφορίας της είναι 11 Οκτωβρίου (στο Netflix φυσικά), ενώ ταυτόχρονα έδωσε στη φόρα και το πρώτο teaser trailer. Πανζουρλισμός δηλαδή. Τσεκάρετε και μόνοι σας:

Όσον αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις, ξέρουμε ότι ο Aaron Paul επιστρέφει ως Jesse Pinkman κι ότι την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan. Για τα υπόλοιπα, περιμένουμε.

Best of internet