Quantcast

Όχι μόνο η ταινία Breaking Bad είναι στα σκαριά, αλλά το επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Brian Cranston

Ο δημιουργός της αυθεντικής σειράς Vince Gilligan έχει ήδη ξεκινήσει δουλίτσα για το project αυτό

THE NERDSTREAM

8 Νοεμβρίου 2018

Αν και δεν είναι ακόμη επίσημο, μπορούμε με αρκετή βεβαιότητα να πούμε ότι η αγαπημένη μας σειρά με τον Εσκομπάρ καθηγητή χημείας ετοιμάζεται να γίνει ταινία. Σύμφωνα με πηγές του THR, ο δημιουργός Vince Gilligan έχει στα σκαριά μια ταινία Breaking Bad με διάρκεια δύο ωρών, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το αν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες ή αν θα φτιαχτεί για την τηλεόραση.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Bryan Cranston στο χτεσινό επεισόδιο της εκπομπής The Dan Patrick Show:

Όπως δήλωσε ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμος με τον Walter White:

«Ναι, φαίνεται να υπάρχει μια ταινία Breaking Bad, αλλά ειλικρινά δεν έχω καν διαβάσει το σενάριο. Δεν έχω πάρει το σενάριο, δεν έχω διαβάσει το σενάριο. Οπότε σχετικά με την ερώτηση για το αν θα δούμε ποτέ τον Walter White σε αυτή την ταινία. Σκεφτείτε αυτό.

Είναι μια σπουδαία ιστορία και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ένιωσαν πως θέλουν να δουν κάποιου είδους ολοκλήρωση στις διάφορες σεναριακές εκκρεμότητες που υπάρχουν και αυτή η ιδέα, από ό,τι μου έχουν πει, ασχολείται με αρκετούς από τους χαρακτήρες των οποίων το ταξίδι δεν ολοκληρώθηκε στη σειρά.»

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του THR, o Gilligan θα είναι σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και ίσως σκηνοθέτης. Οι εκτελεστικοί παραγωγοί των Breaking Bad και Better Call Saul Mark Johnson και Melissa Bernstein μάλλον θα είναι κι αυτοί ανακατεμένοι. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το μήνα στο Νέο Μεξικό.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη παραγωγή, οποία μπορεί να πάρει το όνομα Greenbrier. Δεν έχει εξακριβωθεί καν το αν θα είναι κάποιου είδους prequel όπως το Better Call Saul, ή αν θα πιάνει το σενάριο μετά το τέλος της σειράς. Δεν είναι γνωστό επίσης το αν τα μέλη του αυθεντικού καστ, όπως ο Bryan Cranston ή ο Aaron Paul, πρόκειται να έχουν θέση στη νέα ταινία.

Όλα αυτά όμως μπορεί να μην έχουν και πολλή σημασία καθώς αμέτρητοι άνθρωποι ανά τον κόσμο ενδιαφέρονται πολύ για ένα τέτοιο πρότζεκτ. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αυθεντικός πρωταγωνιστής, φυσικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος απλά επειδή είναι το Breaking Bad και ήταν η καλύτερη επαγγελματικά περίοδος της ζωής μου. Ανυπομονώ να ξαναδώ όλους αυτούς τους ανθρώπους ακόμη κι αν είναι για επίσκεψη.»

Κι εμείς το ίδιο ακριβώς σκεπτόμαστε, αγαπητέ Brian.

Best of internet