Quantcast

Η ταινία-έκπληξη του Paul Thomas Anderson στο Netflix είναι ένα μουσικό βίντεο με τον Thom Yorke

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

THE NERDSTREAM

21 Ιουνίου 2019

Αν για κάτι είναι διάσημος ο Paul Thomas Anderson, αυτό είναι δύο πράγματα. Πρώτον, ότι φτιάχνει ταινιάρες εδώ και 23 χρόνια. Δεύτερον, ότι παίρνει τον χρόνο του, δε βιάζεται, κρατάει χαμηλό προφίλ. Κι αν για κάτι είναι διάσημος ο Thom Yorke των Radiohead, αυτό είναι πως φροντίζεται έτσι ώστε η οπτική συνοδεία της μουσικής του να είναι από αξιόλογη μέχρι εξαιρετική.

Μ’ αυτήν την έννοια, δεν μας έκανε και τρομερή εντύπωση που ο σκηνοθέτης κι ο μουσικός έκαναν ένα ντου-έκπληξη στο Netflix σήμερα, όταν έσκασε μύτη ένα teaser για το πρότζεκτ με το όνομα Anima. Δείτε το πρώτα και θα σας εξηγήσουμε αργότερα:

Πρόκειται λοιπόν για το μικρό φιλμ που θα συνοδεύει τον επερχόμενο σόλο δίσκο του Yorke με τον τίτλο Anima, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μαζί στις 27 Ιουνίου. Η ταινία θα περιλαμβάνει τρία τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο, ενώ παράλληλα θα προβληθεί σε κάποια επιλεγμένα σινεμά στις ΗΠΑ.

Και σε περίπτωση που είχατε ξεχάσει, η προηγούμενη ταινία του Anderson, το Phantom Thread, είχε μουσική γραμμένη από τον Jonny Greenwood των Radiohead, ενώ πέρσι ο Yorke μας έκαψε το κεφάλι με το soundtrack του Suspiria του Luca Guadagnino. Όμορφα πράγματα γενικά.

Best of internet