Quantcast

Νέα αναβολή πήραν τα sequels του Avatar που δεν σκόπευε να δει κανένας σας

Για κάποιο μυστήριο λόγο η Disney προτιμάει να κάνει περισσότερα Star Wars

THE NERDSTREAM

8 Μαΐου 2019

Αληθινό μυστήριο σκεπάζει την αλλόκοτη απόφαση της Disney να ανακοινώσει νέες αναβολές για τα 75 sequels του Avatar που σχεδιάζει ο James Cameron εδώ και δέκα χρόνια, υποθέτοντας με τρομακτικά μεγάλη σιγουριά ότι μας νοιάζει έστω και ελάχιστα.

Αρχικά, το Avatar 2 ήταν να καταφτάσει στις αίθουσες στον Δεκέμβριο του 2020, αλλά η Disney ανακοίνωσε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας πλέον μετατίθεται για τον Δεκέμβριο του 2021. Αντίστοιχα, τα Avatar 3, 4 και 5 (ναι χωρίς πλάκα) θα μεταφερθούν όλα έναν χρόνο αργότερα, φτάνοντας μέχρι το 2027.

Προφανέστατα, αυτή η απόφαση της Disney προκύπτει από το γεγονός ότι το franchise του Avatar έφτασε στα χέρια της έπειτα από το ντιλ-μαμούθ 70 δις δολαρίων κατά το οποίο αγόρασε ολόκληρη την Fox με όλους τους τίτλους της. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει κιόλας ότι ψήνεται να συνεχίσει ή έστω να επιταχύνει την παραγωγή νέων ταινιών γι’ αυτούς τους τίτλους.

Συγκεκριμένα, οι ταινίες Avatar πήγαν πίσω προκειμένου να προχωρήσει η παραγωγή τριών νέων ταινιών Star Wars, οι οποίες θα μπουν μπροστά μετά το κλείσιμο της νέας τριλογίας με το The Rise of Skywalker του J.J. Abrams που αναμένεται στο τέλος του 2019. Έτσι, οι τρεις ανώνυμες ακόμα ταινίες Star Wars θα φτάσουν στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2022, του 2024 και του 2026 – επιβεβαιώνοντας πως δεν θα γλιτώσουμε ποτέ από το σπαμάρισμα της Disney.

Best of internet