Quantcast

Επιβεβαιώθηκε, το Star Wars: Episode IX θα είναι το τέλος της οικογένειας Skywalker

Τι μου λες Βίρνα;

THE NERDSTREAM

14 Μαρτίου 2019

Ναι, φίλες και φίλοι, μπορεί να μην υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ότι θα βλέπουμε ταινίες και σειρές Star Wars μέχρι να πεθάνουμε να πεθάνει το ηλιακό σύστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα αυτά θα έχουν στο επίκεντρό τους την οικογένεια Skywalker.

Ούτως ή άλλως, όταν το franchise του George Lucas αγοράστηκε από τη Disney, όλοι ξέραμε ότι θα ακολουθούσε ένας ωκεανός από sequels, prequels, spinoffs και anthology films – ήδη έχουμε μια ταινία Star Wars το χρόνο κι ετοιμάζονται επίσης τηλεοπτικές σειρές για τη streaming πλατφόρμα του μίκι μάου. Ήδη από το press release του Episode IX πίσω στο 2018, όμως, η Disney είχε αναφέρει πως αυτή η ταινία θα είναι η τελευταία της οικογένειας Skywalker.

Προφανώς, επειδή Disney είσαι, δεν το πιστέψαμε κι 100%, αλλά τώρα Oscar Isaac, ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας (o Poe Dameron δηλαδή), μίλησε στο τηλεοπτικό Today και μας αποκάλυψε πως πράγματι το Episode IX θα είναι το τέλος του Skywalker saga. Προφανώς το συμβόλαιό του δεν του επέτρεψε να πει περισσότερα, αλλά τόνισε πως το πλάνο των 9 ταινιών ήταν οριστικό και πως το φινάλε είναι ικανοποιητικότατο για όλους.

Κατά τ’ άλλα, η ταινία, η οποία αναμένεται το Δεκέμβριο, ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον προηγούμενο μήνα και το γιόρτασε μ’ αυτήν την αναμνηστική φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών της Oscar Isaac, Daisy Ridley και John Boyega:

Best of internet