Quantcast

Ήδη ετοιμάζεται Venom 2, γιατί ο κόσμος βιάζεται να δει μανούρες με Tom Hardy και Woody Harrelson

Υπομονή μέχρι το 2020 μόνο

THE NERDSTREAM

8 Ιανουαρίου 2019

Ναι, μπορεί εμάς να μη μας άρεσε, αλλά γούστα είναι αυτά φίλοι και φίλες. Το σίγουρο όμως είναι ότι το Venom θέρισε σαν τρελό στο box office, μαζεύοντας συνολικά 850 εκ. δολ. παγκοσμίως με ένα μπάτζετ μόλις 100 εκ. δολ. Ε, δεν είναι να απορεί κανείς που ήδη ετοιμάζουν το sequel.

Φυσικά, ήδη είχαν ακουστεί οι φήμες ότι το πράμα πάει για τριλογία, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση για την συνέχεια της ιστορίας της συμπαθούς μαύρης γλίτσας από το διάστημα. Χτες, λοιπόν, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety μας ενημέρωσε ότι έχει αρχίσει ήδη δουλίτσα πάνω στο δεύτερο Venom, και μάλιστα με μία εκ των σεναριογράφων της πρώτης ταινίας, την Kelly Marcel.

Βέβαια, η μεγάλη ατραξιόν συνεχίζει να είναι ο λατρεμένος Tom Hardy, ενώ κοντεύει η ώρα που θα δούμε και τον εξίσου αγαπημένο Woody Harrelson στον ρόλο του Carnage, όπως δηλαδή μας προετοίμασε η πρώτη ταινία και το hype πριν απ’ αυτήν. Σκηνοθέτης δεν υπάρχει ακόμα βέβαια, αλλά κρατήστε κατά νου ότι η ταινία θα είναι με το καλό έτοιμη να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2020.

Best of internet