Quantcast

Επιστρέφει σύσσωμο το καστ για το Call Me By Your Name 2, το πιο γιόλο sequel της δεκαετίας

Call Me By Your Name 2: Electric Boogaloo

THE NERDSTREAM

17 Οκτωβρίου 2018

Τι φάση είναι αυτή ρε γαμώτο. Είσαι ένας Ιταλός σκηνοθέτης, ο Luca Guadagnino, έχεις μια αξιοπρεπέστατη πορεία δύο δεκαετιών στο σινεμά της χώρας σου, και μετά, το 2017, κάνεις την πρώτη σου mainstream (και πλήρως δικαιολογημένη) επιτυχία με το Call Me By Your Name, ένα υπερ-ευαίσθητο και υπερ-αιθέριο ερωτικό δράμα που λατρεύεται από τον περισσότερο κόσμο και κερδίζει και Όσκαρ.

Και μετά το ρίχνεις στα remakes και τα sequels; Παράξενα πράγματα, αλλά πράγματι εκεί το πάει ο Guadagnino. Όχι μόνο έφτιαξε ήδη ένα remake του κλασικού κι αγαπημένου Suspiria του Dario Argento, το οποίο ετοιμάζεται σιγά-σιγά να σκάσει μύτη και στις αίθουσες, αλλά τώρα ετοιμάζεται να φτιάξει και το sequel του Call Me By Your Name, μιας ταινίας που, να το πούμε κι αυτό, δεν χρειάζεται να έχει sequel.

Αρχικά η πληροφορία ήρθε δια στόματος του υπέροχου Michael Stuhlbarg, ο οποίος δήλωσε ότι τόσο ο σκηνοθέτης όσο και ο συγγραφέας του βιβλίου, Andrée Aciman, ψήνονται φουλ για το ενδεχόμενο sequel. Έπειτα, ο πιτσιρικάς πρωταγωνιστής Timothee Chalamet μίλησε στο Time και δήλωσε πως ψήνεται κι αυτός τα μάλα, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του, Armie Hammer, σημειώνοντας πως δεν βλέπει ενδεχόμενο να μην συμβεί το sequel.

ΟΚ, τι να πούμε, άμα το θέλουν τα παιδιά όλα κομπλέ, εμάς μας περισσεύει. Αλλά μετά μη γκρινιάζετε άμα δούμε κανένα sequel του Lost in Translation ή του Eternal Sunshine of the Spotless Mind – όλα στο παιχνίδι είναι. Για αρχή, το ίντερνετς έχει (προφανώς) μερικές εξαιρετικές ιδέες για τον τίτλο του sequel:

Best of internet